pinterest
Witgoed trends 2021

Witgoed trends 2021

Door de jaren heen is het aantal witgoed apparaten in een gemiddeld Nederlands huishouden flink toegenomen. Waar de was vroeger handmatig werd gedaan, gebruik je hier nu een wasmachine voor. Daarnaast is de kans groot dat je ook een droger in huis hebt. Met dit apparaat zorg je ervoor dat kleding binnen de kortste keren droog is. En wat te denken van een vaatwasser? Dit witgoed apparaat is ook niet meer weg te denken uit je huis. Is het nodig om in 2021 één van deze apparaten te vervangen? Dan wil je ongetwijfeld een modernere variant kopen. Daarom is het handig om te weten wat dit jaar de witgoed trends zijn. Twistoo zet de belangrijkste trends in dit artikel voor je op een rijtje. 

Automatische wasmiddeldosering

Net als veel andere Nederlanders worstel je mogelijk ook met het doseren van wasmiddel voor een wasbeurt. De dosering staat vaak op de verpakking aangegeven, maar toch biedt dit niet altijd uitkomst. Nee, want op de flacon staat vaak een dosering per gewicht. Het inschatten van het gewicht van je was is niet makkelijk, waardoor je mogelijk niet de juiste hoeveelheid wasmiddel kiest. Dit kan gevolgen hebben voor je kleding. Zo tast te veel wasmiddel de vezels van kleren aan, waardoor ze sneller slijten. Te weinig wasmiddel zorgt ervoor dat de was niet goed schoon wordt.

Wil je voorkomen dat je de verkeerde dosering wasmiddel gebruikt? Schaf dit jaar dan een nieuwe wasmachine aan. Eén van de witgoed trends voor 2021 is namelijk een wasmachine met automatische wasmiddeldosering. Dankzij dit apparaat hoef je niet langer zelf te bepalen hoeveel wasmiddel je toevoegt, want dit doet het witgoed apparaat voor je. Het enige wat je nog moet doen, is het reservoir vullen met wasmiddel. De machine bepaalt vervolgens zelf hoeveel wasmiddel er nodig is voor een wasbeurt.

Apparaten bedienen via smart devices

Tegenwoordig beschikt vrijwel iedere Nederlander over een smartphone. Dit apparaat gebruiken we al lang niet meer alleen maar om te bellen en berichten te versturen, want we kunnen er ook van alles op afstand mee bedienen. Zo kan een smartphone bijvoorbeeld ook fungeren als afstandsbediening voor de televisie. Wist je dat je er tegenwoordig ook witgoed apparaten mee kunt bedienen? Dit is ook één van de witgoed trends voor 2021.

Afbeelding

De nieuwste witgoed apparatuur kan vaak op afstand bediend worden. Dit betekent dat je het apparaat in kunt schakelen zonder dat je hiervoor thuis hoeft te zijn. Bij een wasmachine is dit ideaal. Het is dan namelijk niet meer nodig om het apparaat al in te schakelen als je de deur uitgaat, het kan ook halverwege de dag. Bijvoorbeeld als je op je werk zit. Je moet in dat geval niet vergeten de was in de machine te doen en wasmiddel toe te voegen voordat je vertrekt.

Witgoed apparaat stuk? Koop niet direct een nieuw apparaat!

Heeft jouw witgoed apparaat het begeven? Dan wil je door dit artikel misschien een nieuw apparaat kopen. Begrijpelijk, maar dit is mogelijk zonde van je geld. Een kapot witgoed apparaat kan vaak nog gerepareerd worden. Ga niet zelf aan de slag, maar schakel hier een witgoed monteur van Twistoo voor in. Zodra je zo’n monteur inschakelt, komt deze zo snel mogelijk bij je langs. Hij spoort het probleem binnen de kortste keren op, waardoor je direct weet waar je aan toe bent. Kan de monteur het apparaat nog repareren? Kies hier dan voor. Witgoed reparatie is namelijk aanzienlijk goedkoper dan een nieuw apparaat.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen