pinterest
Deze veelzijdige keuken past zich aan naar jouw levensstijl

Deze veelzijdige keuken past zich aan naar jouw levensstijl

De manier waarop we onze leefruimte inrichten en gebruiken, verandert voortdurend. De keuken is niet alleen een open ruimte geworden, maar blend steeds meer met de woonkamer in één ruimte. Ook de functie is met de jaren veranderd. De keuken is het hart van het huis en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals koken, eten, werken, wonen, feesten en zelfs huiswerk maken. Next125 vindt het belangrijk om deze veranderingen in levensbehoeften terug te laten komen in het keukendesign en vooral het gebruik daarvan. Waarom dat zo mooi en handig is? Dat laten we je hieronder zien!

Goed doordachte opbergruimte

De L-vormige keukenblokken van nx510 met SensiQ laminaatfronten in schelpenwit softmat passen zich karaktervol aan de ruimte aan, zonder overheersend te zijn. De elegante schoonheid geeft door haar heldere kleurstelling een gevoel van weidsheid en is tegelijkertijd warm en gezellig, sfeervol en verfrissend. Dit keukenconcept maakt niet alleen indruk met zijn heldere, homogene ontwerp. Het heeft ook een innerlijke waarde: verborgen achter de deuren en in laden en korven zit meer dan voldoende, goed doordachte opbergruimte – zodat alle spullen altijd binnen handbereik zijn.

FotoDeze veelzijdige keuken past zich aan naar jouw levensstijl

Maar dat is nog niet alles. Nx510 biedt ook een pocketsysteem dat grote fronten gebruikt om de binnenkant te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Grote fronten beschermen de binnenkant tegen nieuwsgierige blikken en als de fronten worden geopend, bieden ze snel en gemakkelijk toegang: een vakkundige en stijlvolle manier om een thuiskantoor onder te brengen.

De mogelijkheden zijn eindeloos: verfijnde nisregalen van geëloxeerd onyxzwart aluminium, een wangenbord met fluweelzachte lak, een van dimbare verlichting voorzien aluminium wandbord en een achterwand met spiegels veranderen een nis in een elegante thuisbar.

FotoDeze veelzijdige keuken past zich aan naar jouw levensstijl

Het sideboard is een multifunctioneel vrijstaand meubelstuk dat in elke ruimte kan worden gebruikt. Het heeft een prachtige uitstraling als het vrij in de woon- of eetkamer staat, ook op kantoor of in de keuken is dit stijlvolle meubel een waardevolle toevoeging. Met ontwerpmogelijkheden zoals de verlaagde opbergbak, uitschuifbare planken of Engelse korven, met voetstuk of op filigrane pootjes, een gesloten of open front, een materiaalcombinatie van hout en lak, glas en veganistisch leer – je kan het sideboard naar wens personaliseren.

Bij de nx510 gaan stijl en functionaliteit hand in hand. Deze kameleon past zich moeiteloos aan jouw persoonlijke stijl aan en biedt tegelijkertijd de perfecte oplossing voor al jouw opslag- en organisatiebehoeften. Wil je meer informatie over de designkeukens van next125? Kijk dan op de website van next125.

FotoDeze veelzijdige keuken past zich aan naar jouw levensstijl

Beeldmateriaal: next125.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen