pinterest
Geurende glaskunst voor in huis

Geurende glaskunst voor in huis

Glazen voorwerpen die zijn geïnspireerd op de ambachtelijke glaskunst geven het interieur stijl en elegantie. De nieuwe collectie glazen objecten voor de huisgeuren van Maison Berger Paris is daar hét voorbeeld van. Het ontwerp van de Belgische ontwerper Serge Rusak is een interpretatie van klassieke glasblazerij in moderne en unieke items voor de bekende huisparfum. Gemaakt in de mooiste herfsttinten zijn deze objecten dit najaar een must have voor het interieur. 


FotoGeurende glaskunst voor in huis 

In de Evanescence collectie komen gebeiteld metaal, gefacetteerd glas en contrasterende decors op elegante wijze samen op elk item en geven een verfijnde toets aan het interieurontwerp. De collectie is verkrijgbaar in de twee herfsttinten Gris en Fauve en bestaat uit een Lampe Berger, een parfumverspreider, elektrische mistdiffuser met huisparfum Cuir Mystique en een geurkaars en cardiffuser. 

 

Huisparfum

In combinatie met de Lampe Berger, zuivert en parfumeert Cuir Mystique de omgevingslucht. De geur van huisparfum Cuir Mystique is sensueel en elegant. Een tijdloos leerachtig parfum dat begint met een gevoel van frisheid door kardemom. Het hart is meer bloemig. Styrax, met zijn leerachtige, warme en kruidige geur, sublimeert zijn spoor, verpakt in Indonesische patchouli.


FotoGeurende glaskunst voor in huis


Bron: maison-berger.nl 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen