Haal het zonnetje in huis!

Door de nieuwe voorjaarskleuren van Vandyck vergeet je spontaan dat het ooit winter is geweest. Naast nieuwe vrolijke prints, zijn er vijf frisse nieuwe kleuren: Apricot Blush, Sunlight, Deep Sea, Powder Blue en Pale Pink. Helemaal mee met de pasteltrend; kleurrijk maar toch zacht. Erg leuk om op je bed een effen kleuren speels te combineren met een van de prints. Door het creëren van meerdere lagen ontstaat er ook meteen een luxere uitstraling.


Het stopt niet bij dekbedovertrekken. Ook kussenslopen, plaids en badjassen zijn meegenomen in de nieuwe zomercollectie, die te verkrijgen is via Bath&Living. Geïnspireerd op de natuur met prints van rustgevend gebladerte en vrolijke bloemetjes. Sommige prints zijn verwerkt in zowel een dekbedovertrek als een badjas, zodat je deze mooi kunt matchen. 


Vandyck is een Nederlands merk met onder andere beddengoed van hoge kwaliteit, zacht badtextiel en heerlijke badjassen. Het is een van de merken die Bath&Living met trots aanbiedt in de winkel en op de online shop. Neem snel een kijkje voor de hele Vandyck collectie en meer!

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen