pinterest
Inspiratie van de interieur specialist: ronde vormen & zachte stoffen

Inspiratie van de interieur specialist: ronde vormen & zachte stoffen

Interieurontwerpers zijn dol op vormentaal. Het wordt dan ook vaak in moodboards gebruikt en dat zien we uiteindelijk terug in ons interieur. Behalve de kleuren, is ook het lijnenspel belangrijk en hoe deze in de ruimte wordt toegepast. Interior specialist Tulin Ildiz geeft tips met bijpassend moodboard.

Soft Roman Spaces

Ronde vormen is een trend die je nu heel veel ziet, vooral in banken, fauteuils of bijvoorbeeld een chaise longue. Deze vormen kunnen een hoekige ruimte zachter maken en dat is precies het gevoel waar we tegenwoordig naar op zoek zijn: een soft space.

Als je deze vormen gaat gebruiken en een bepaald lijnenspel gaat herhalen, zoals een langwerpige spiegel en soepel vallende gordijnen in glooiende lijnen, dan gaat een interieur werken. Zet een bepaalde stijl door in meerdere keuzes die je maakt en het gevoel wordt alleen maar versterkt. Vandaar dat tegenwoordig mooie zachte en ‘gezellige’ teddy-stoffen worden gebruikt en dat we graag transparante stoffen gebruiken voor gefilterd licht. Dit maakt een ruimte nog zachter. Neem ook de accessoires mee, zoals een vaas in ronde vormen en zachte kleuren, plaats het op een zuil.

FotoInspiratie van de interieur specialist: ronde vormen & zachte stoffen

Moodboard: Studio LeNue

Interior specialist Tulin Ildiz van Studio LeNue maakte voor ons dit inspirerende moodboard, passend bij dezeinterieurtrend. Ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe interieur? Zij neemt je mee op reis door je eigen moodboard, stelt kleur paletten en materialen samen, maakt indelingsplannen, shopping lists en gaat zelfs samen met je shoppen!

Instagram https://www.instagram.com/lenue_interiordesign/

Website https://www.lenue.nl/

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen