pinterest
Kerst met Graham & Brown

Kerst met Graham & Brown

Ben je op zoek naar ideeën om een kerstsfeer in je interieur te brengen? Het hergebruik van materialen en producten is dé kersttrend dit jaar. Oude voorwerpen krijgen een tweede leven. Kerstdecoratie met handgemaakte- en geüpcyclede accessoires zorgen voor een individuele stijl. Ook de wanden doen mee!

Gastvrije sfeer

Het hergebruiken en upcyclen van ‘oude producten komt voort uit de ‘Flawsome-trend’. Van items die zouden worden weggegooid, wordt een persoonlijk en bijzonder object gemaakt. De wirwar van materialen en kleuren die hieruit ontstaat, zorgen voor een mooie mix in het interieur. We zien meer roodbruine tinten en pittige terracotta tinten vermengd met dennen- en bosgroen. Hoogtepunten van mosterd en tinten van diepe middernacht ondersteunen deze look. Hiermee creëer je een ​​ontspannen en gastvrije sfeer, waarin je je persoonlijkheid kan laten zien.

FotoKerst met Graham & Brown

Behang Animhal Emerald, verf Ecuador

Voor deze kerst look is het behang Animhal Emerald uit de nieuwste collectie van Graham & Brown een fijne toevoeging. Het behang is een mix van oude en nieuwe dessins. Samen met de gerecyclede decoratie krijgt de kamer een persoonlijk karakter. De Ecuador matte muurverf is, zoals alle verf van Graham & Brown, op waterbasis en daardoor zeer sneldrogend. Ook is de verf geurarm en heeft het een lage VOC, wat betekend dat het beter is voor het milieu. 

FotoKerst met Graham & Brown

Eco belofte
Graham & Brown is met ingang van 2022 klimaatneutraal. Alle bomen die de afgelopen 20 jaar in het productieproces zijn gebruikt, zijn afkomstig van hernieuwbare bronnen. Graham & Brown gebruikt elk jaar 23.000 ton papier, allemaal afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, wat betekent dat er voor elke gebruikte boom drie nieuwe worden geplant. Naar schatting zijn er deze eeuw namens Graham & Brown 16,5 miljoen bomen geplant.

Voor alle behang en verf wordt inkt op waterbasis gebruikt. Graham & Brown heeft zijn koolstofvoetafdruk al drastisch verminderd en blijft elke dag hard werken om afval te verminderen en zijn duurzaamheid te verbeteren.

www.grahambrown.com 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen