pinterest
Stijlvolle woonkamer met akoestische harmonie

Stijlvolle woonkamer met akoestische harmonie

In deze prachtige villa aan het water heeft Interieurstylist Hanina Mesoudi op verzoek van de bewoners meer eenheid en rust gecreëerd. “Vooral de akoestiek in de woning moest verbeterd worden,” vertelt Hanina. “Daarnaast was de wens wat meer warmte en sfeer te creëren in de woonkamer.”  Uitgangspunt voor haar ontwerp was de bestaande woonkeuken, de houtenfronten en natuurlijke kleuren.

Na het eerste, persoonlijke contactmoment en inventarisatie van wensen is Hanina aan de slag gegaan. Haar uitgebreide presentatie bestaande uit: een kleur en materialisatieplan, groenstyling, kunstadvies en een aanvullend verlichtingsplan. De 3D visualisatie van haar ideeën zorgen ervoor dat de opdrachtgevers een goed beeld krijgen van haar plannen en geven haar de vrijheid om deze uit te voeren.

FotoStijlvolle woonkamer met akoestische harmonie

Verbeterde akoestiek

Voor de geluidsreductie in de hal en woonkamer heeft Hanina gekozen voor akoestische panelen met een suède afwerking in een natuurlijke kleur. Door de panelen verticaal te plaatsen zorgt het lijnenspel ervoor dat de hoogte van de ruimtes prachtig geaccentueerd wordt. Hiermee wordt de auditieve ervaring verbeterd en visuele schoonheid toegevoegd aan de woning.

Compleet gerestyled

Ook de schouw van de haard krijgt een make-over en wordt bekleed met een naturel gekleurd dessin behang dat bijdraagt aan de sfeer en akoestiek. Hierdoor wordt de sfeerhaard een echte blikvanger in de living. Door toevoeging van de groene planten, woonaccessoires en staande design lamp is de re-styling van deze woning compleet.

FotoStijlvolle woonkamer met akoestische harmonie

Frisse blik

Interieurstylist Hanina Mesoudi heeft een frisse blik op het interieur van nu. Haar passie voor interieur zit al van jongs af aan in haar DNA, maar ze greep haar kans in de coronatijd. De voormalige stewardess liet zich omscholen en startte haar eigen onderneming. Een goede beslissing want met Soul Interiors heeft Hanina een vliegende start gemaakt. In korte tijd heeft ze een mooi netwerk van professionals opgebouwd en zijn er diverse opdrachten succesvol afgerond.

Wil je de hele reportage van Hanina Mesoudi en die van andere interieurarchitecten bekijken? Bestel dan hier de 6de editie van UW woonboek.

Lees ook: Binnenkijken bij... de mooiste projecten uit het woonboek

Hanina Mesoudi | Soul Interiors | www.soulinteriors.nl

Fotograaf: Lot fotograaf van de werf

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen