pinterest
Tips voor een grote voorjaarsschoonmaak!

Tips voor een grote voorjaarsschoonmaak!

Het voorjaar is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om je huis een grondige schoonmaakbeurt te geven. Gelukkig kan dit op een milieuvriendelijke manier, met behulp van Marcel's Green Soap. Dit merk biedt duurzame schoonmaakproducten die niet alleen effectief zijn, maar ook vriendelijk voor het milieu en je gezin.

Marcel's Green Soap is een merk dat bekend staat om zijn milieuvriendelijke schoonmaakproducten. De producten van Marcel's Green Soap zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en bevatten geen schadelijke chemicaliën. Bovendien bevatten ze geen microplastics, zijn de flessen van gerecycled en recyclebaar plastic gemaakt en zijn er navullingen beschikbaar voor veel van de producten. En met onze speciale kortingscode ben je helemaal voordelig uit!

Een groen begin

Begin bij de basis: voordat je begint met schoonmaken, is het belangrijk om alle rommel op te ruimen en ruimte te maken voor een grondige schoonmaakbeurt. Gooi oude spullen weg die je niet meer nodig hebt en organiseer de overgebleven items. 

Een frisse, schone keuken

De keuken wordt meestal intensief gebruikt en kan daarom wel een goede schoonmaakbeurt gebruiken. Marcel's Green Soap allesreiniger is krachtig in het verwijderen van vet en vuil van het aanrechtblad, de kookplaat en andere oppervlakken zoals de lades van de koelkast. Met zijn natuurlijke formule laat het geen schadelijke residu's achter, enkel een glanzende, schone omgeving. En je vuile vaat was je gemakkelijk in de vaatwasser met de vaatwastabletten. 

FotoTips voor een grote voorjaarsschoonmaak!

Een sprankelende badkamer

Gebruik Marcel's Green Soap badkamer- en toiletreiniger om kranen, tegels, de douchecabine en het toilet grondig schoon te maken. De krachtige, natuurlijke formule verwijdert kalkaanslag en zeepresten zonder de oppervlakken aan te tasten. 

De woonkamer opfrissen

Ook voor je woonkamer kun je rekenen op Marcel's Green Soap. Of het nu gaat om vloeren of meubels, de producten laten je huis heerlijk ruiken met zijn natuurlijke aroma's, terwijl het tegelijkertijd effectief reinigt.

FotoTips voor een grote voorjaarsschoonmaak!

Gerecyclede en recyclebaar plastic verpakkingen

De producten van Marcel’s Green Soap worden verpakt in gerecycled en recyclebaar plastic. De flessen zijn vervaardigd van gerecycled plastic en de etiketten zijn gemakkelijk te verwijderen, waardoor het plastic opnieuw kan worden gebruikt. Gooi de flessen wel bij het plastic afval, zodat ze opnieuw kunnen worden gerecycled.

Steeds meer van de producten zijn hervulbaar, zoals de allesreiniger spray, wasmiddel en handzeep. Dit is niet alleen duurzaam doordat deze verpakking een grote inhoud heeft en compact is verpakt, wat resulteert in minder vrachtverkeer en verpakkingen, maar het draagt ook bij aan het verminderen van de afvalberg. Bovendien is het navullen ook nog eens voordeliger dan het kopen van een nieuwe fles. Een win-winsituatie!

Microplasticvrij schoonmaakmiddel

Microplastics zijn een relatief nieuw milieuprobleem. Microplastics zijn hele kleine stukjes plastics die ontstaan door het uit elkaar vallen van zwerfplastic en het slijten van autobanden en kleding. Soms worden er zelfs bewust microplastics aan een product toegevoegd om het uiterlijk, de structuur of werking te verbeteren. Die stukjes plastic belanden uiteindelijk in ons ecosysteem en ons lichaam. Dat het een steeds groter wordend probleem is, staat vast. En daarom zijn alle producten van Marcel’s Green Soap microplasticvrij.

En om het nog aantrekkelijker te maken, bieden we een speciale kortingscode aan waarmee je extra voordelig je slag kunt slaan. Met de kortingscode UWKEUKEN20 krijg je het hele jaar 20% korting op Marcel’s producten!

Met Marcel's Green Soap kun je je huis op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier schoonmaken, zodat je kunt genieten van een frisse en gezonde leefomgeving. Maak van je grote voorjaarsschoonmaak een duurzaam succes!

Ga naar de website van Marcel's Green Soap voor meer informatie.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen