pinterest
Verbind binnen en buiten met stijlvolle glaswanden

Verbind binnen en buiten met stijlvolle glaswanden

Wil je het hele jaar door genieten van het buitenleven? Met openslaande glaswanden verbind je binnen en buiten in een handomdraai.

Maximale daglichtinval en openheid

Glaswanden brengen een gevoel van openheid in elke ruimte en laten heerlijk veel natuurlijk licht binnen. Of je nu je woonruimte met de tuin wilt verbinden, een serre wilt creëren, of je terrasoverkapping of tuinkamer wilt realiseren of moderniseren – de wind- en waterdichte glaswanden van vanBach zorgen voor maximale daglichtinval. De strakke lijnen en moderne uitstraling passen perfect bij verschillende woonstijlen.

          Lees ook: Stijlvolle vrijstaande villa met tuinkamer

Dutch Design van duurzaam aluminium

De moderne maatwerk glaswanden hebben slanke zwarte kaders, geïnspireerd door oude stalen ramen. Dutch Design van duurzaam aluminium – een hoogwaardig, licht metaal dat niet roest. De aluminium profielen zorgen voor een perfecte buitentoepassing van ramen en deuren. De subtiel geïntegreerde technische mechanismen zorgen voor een strakke afwerking.

FotoVerbind binnen en buiten met stijlvolle glaswanden

Duurzaamheid en veiligheid in één

Gehard veiligheidsglas maakt niet alleen visueel aantrekkelijke glaswanden, maar ook een duurzame en veilige keuze. Vijf keer sterker dan normaal glas dankzij een thermische behandeling. Je kan ook kiezen voor extra comfort met isolatieglas, waardoor de ruimte het hele jaar door comfortabel blijft, zelfs in de koudere maanden!

Veelzijdigheid voor elk Interieur

Glaswanden dienen ook als flexibele scheidingswanden binnenshuis. Geschikt voor diverse toepassingen, of het nu gaat om het creëren van aparte werkruimtes of het openen van de woonkamer naar aangrenzende kamers.

Meer weten over de mogelijkheden van glaswanden en windschermen van vanBach? Bezoek de vanBach website voor informatie en ontdek het buitengevoel!

Foto in artikel uit UW Woonboek

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen