pinterest
Verlichting als designobject

Verlichting als designobject

Bij de bouw of verbouwing van je huis is het belangrijk om een goed lichtplan te ontwerpen voor alle ruimtes van de woning. De juiste verlichting kan namelijk een grote impact hebben op de sfeer en uitstraling van een ruimte. Bovendien kan het ook bijdragen aan de functionaliteit en comfort van het interieur. Een doordacht lichtplan zorgt er bijvoorbeeld voor dat er voldoende verlichting is op de juiste plekken en het zorgt ervoor dat je de juiste sfeer kan creëren. Daarnaast bestaan er lichtobjecten waarmee je een statement maakt in een ruimte. Design verlichting die je als kunstobject een plekje geeft in je interieur.

FotoVerlichting als designobject

Dutch Design

Origineel, met gevoel voor stijl en een passie voor verlichting creëert Marco Tabak design lampen met een verhaal. De designer houdt van exclusieve vormen en materialen. De Treepod Light Tulp is hier een prachtig voorbeeld van. In de kap van de lamp is duidelijk een tulpvorm te herkennen. Voor de poten is gekozen voor de tropische hardhoutsoort purperhart. Deze houtsoort kleurt paars wanneer het aan zuurstof wordt blootgesteld. Met behulp van pigmenten heeft Marco delen van de kap exact dezelfde kleur gegeven. Hiermee is de Treepod Light Tulp exclusief in ontwerp, materiaal en kleur.

FotoVerlichting als designobject

Vloerlamp M1

Onlangs lanceerde Marco Tabak de M1. Een vloerlamp met een geperforeerde kap van berkenhout. Door de goud- of koperkleurig gespoten buitenkant lijkt die van metaal te zijn. De openingen in het hout kunnen gepersonaliseerd worden. Ook kan de kleur van de kap worden aangepast.

FotoVerlichting als designobject

Gelimiteerde oplage

Marco Tabak Create Handmade maakt alle meubelstukken in gelimiteerde oplage. Hij heeft veel aandacht voor het ontwerp en maakt alle onderdelen van een meubel of lamp exact op maat. Elk meubelstuk ziet hij als een exclusief kunstobject. Om die exclusiviteit te kunnen waarborgen, wordt ieder item uit de collectie genummerd en in een gelimiteerde oplage geproduceerd.

Ben je benieuwd hoe de design lampe van Marco Tabak Create Handmade jouw interieur zullen aanvullen? Kijk dan op de website.

Lees ook: Exclusieve verlichting met uitmuntend design

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen