Bestel uw magazines + Woonboek

Bestel hier de informatieve en inspirerende woonmagazines UW Keuken, UW Badkamer, UW Haard en UW Vloer. Bestel de magazines los of in een pakket van vier. Ben je een echte interieur liefhebber? Bestel dan de vierde editie van het hardcover Woonboek los of samen met de woonmagazines in een dubbeldik woonpakket.

WOONMAGAZINES

De glossy woonmagazines – elk zo’n honderd pagina’s dik – zijn een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die plannen heeft om te verbouwen of het interieur te stylen. In de inspirerende magazines vind je mooie reportages, praktische tips en informatie op het gebied van het verbouwen of vernieuwen van keukens en badkamers, het vernieuwen en onderhouden van vloeren en het aanschaffen van een sfeerhaard.

HARDCOVER INTERIEURBOEK

Het hardcover interieur woonboek is een eyecatcher op de koffietafel met 416 pagina’s wooninspiratie & design. Met fraaie reportages van interieurprojecten van bekende, Nederlandse interieurarchitecten en designers als Hans Kuijten, Kees Marcelis, Michiel de Zeeuw, Inge Bouman, Jeroen de Nijs, Marie-gon, Doreth Eijkens, Percy van der Werve en Jeroen van Zwetselaar.

Uw Bestelling


Woonboek (editie 4) + 4 UW magazines - inclusief verzendkosten € 39,50
4 x UW-magazines - inclusief verzendkosten € 24,50
416 pagina's vol wooninspiratie - € 32,50 inclusief verzendkosten
€ 5,95 exclusief verzendkosten *
€ 5,95 exclusief verzendkosten *
€ 5,95 exclusief verzendkosten *
€ 5,95 exclusief verzendkosten *

Informatie


* genoemde bedragen zijn exclusief € 3,95 verzendkosten, tenzij anders vermeld.


Uw gegevens


U betaald via:

Het totaalbedrag inclusief verzendkosten van uw bestelling is €0,00


Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen