pinterest
Me-time!

Me-time!

Ben jij ook zo toe aan een wat me-time?! Even tijd voor jezelf en vooral rust. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk: check af en toe bewust even uit, doe dingen die je leuk vindt of waar je van ontspant. 

Of het nu grote of kleine momenten zijn, alleen of met vrienden, buiten in de natuur of thuis – pak je moment en geniet! Wij hebben ter inspiratie een aantal me-time tips voor je op een rij gezet, zodat je er weer opgeladen tegenaan kunt.

1. Dompel je onder

Afbeelding

Je komt helemaal tot rust door je onder te dompelen in geurend schuim en warm water. Dat kan perfect in dit TAWA Duobad van Geberit. En als je helemaal ontspannen bent, kan je ook samen in dit bad, want er is genoeg ruimte voor twee personen. Dit Duobad heeft namelijk aan beide zijden ergonomische ligvlakken. Wat ook comfortabel is: het afvoerputje zit in het midden. Bekijk hier meer voorbeelden van baden om in te relaxen.

2. In de sauna

Afbeelding

De ultieme vorm van ontspanning is voor veel mensen het nemen van een sauna. De sauna GESA combineert Scandinavische knusheid met Japans minimalisme. Deze uitzonderlijke sauna van Klafs in Japandi-stijl is door zijn mooi uiterlijk perfect te integreren in elke ruimte van je huis. Me-time in optima forma!

3. Buitenlucht

Afbeelding

Duik de tuin in als je wat tijd voor jezelf nodig hebt. De buitenlucht doet goed! Verven en klussen kan trouwens ook ontspannend zijn. Dus geef je oude schommelbank een frisse lik verf. Daarna kan je heerlijk dagdromen in het zonnetje. Verf: Little Greene in de kleur Harley Green 312

4. Kleinste kamertje

Afbeelding

Voor ouders met opgroeiende kinderen is dit de plek om even tot rust te komen; het toilet. Het comfort van een AquaClean douchewc geeft je het excuus om nog even ietsje langer te blijven zitten. Maak van die paar momenten op de dag een echte me-time ervaring.

5. Powernap

Afbeelding

Een powernap in de middag kan je cognitieve vermogen een flinke boost geven. Door het dromerige behang Folia van Paint & Paper Library in de slaapkamer, kan je stiekem even heerlijk wegdommelen.

6. Home spa

Afbeelding

Na een lange dag zorgt een warm, schuimend bad voor welverdiende ontspanning. Een fijn kleurtje op de badkamerwand maakt van jouw badkamer een echte home spa. Kaarsjes aan, boekje erbij en relax.

Geniet van je Me-time!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen