pinterest
Loxone

Loxone

Ontdek hoe slim een woning of gebouw écht kan zijn!

HUISAUTOMATISERING MET LOXONE

Totaaloplossingen voor Smart Home & Buildings voor nieuwbouw als bestaande gebouwen. Geen domotica met zijn complexiteit aan drukknoppen. Sensoren zijn immers dé elementen die zorgen voor échte huis- & gebouw-automatisering. 

Bovendien biedt Loxone een oplossing voor allerlei actuele thema's zoals de oververhitting van woningen, zorgwoningen, BENG woningen. In een Loxone project worden jaarlijks meer dan 50.000 handelingen uit handen van de eindgebruiker genomen. Zo worden de volgende zaken automatisch geregeld: verlichting, toegang, klimaatregeling, audio, beveiliging, zonwering en zoveel meer. Dit zorgt in elk Loxone project voor meer energie-efficiëntie, veiligheid en comfort. Allemaal op een eenvoudige manier. 

Ook wanneer de eindgebruiker zelf de touwtjes in handen wenst te nemen, kan dit heel eenvoudig dankzij de Loxone Touches of Loxone App. Hier trekt Loxone opnieuw de eenvoud door en wordt gebruik gemaakt van een drukknopstandaard. 

HUISAUTOMATISERING MET LOXONE

KORTE INTRODUCTIE LOXONE EXPERIENCE TOUR

Een klein voorsmaakje van een Experience Tour in de demowoning van Loxone Benelux. Boek snel vrijblijvend jouw afspraak en ontdek de Loxone Home & Building automation met je eigen zintuigen.

Download de brochure

Loxone magazine

Informatie aanvragen bij Loxone

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen