pinterest
De toekomst van audio en multimedia in Smart Homes

De toekomst van audio en multimedia in Smart Homes

Smart homes worden steeds populairder. Deze slimme huizen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om ons leven niet alleen leuker, maar ook veiliger en makkelijker te maken. 

Meer dan alleen muziek

Veel mensen denken dat audio in een smart home vooral voor muziek is. Maar audio kan veel meer. Bijvoorbeeld, een slimme deurbel kan je laten horen dat er aangebeld wordt, zelfs als je in een andere kamer bent, of het gebruikt knipperende verlichting als het net bedtijd is voor jouw kindje. Ook kan audio je waarschuwen voor gevaar, zoals een inbraak of een waterlek. Zo zorgt audio voor meer comfort en veiligheid in huis.

Het gemak van een geïntegreerde bediening

In de beginjaren van slimme huizen waren er vaak veel afstandsbedieningen en apps nodig. Handig is anders, maar nu kan het veel eenvoudiger. Met de technologie van Loxone kun je alles met één druk op de knop regelen. Je hoeft niet meer te zoeken naar de juiste afstandsbediening of app. Eén knop aan de muur kan alles bedienen: licht, muziek, zonwering en meer. Dit maakt het een stuk makkelijker.

FotoDe toekomst van audio en multimedia in Smart Homes

Audio en multimedia buiten het huis

De slimme technologie van Loxone wordt niet alleen thuis gebruikt. Ook in musea wordt het toegepast. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld interactieve rondleidingen krijgen, waarbij licht en geluid automatisch worden aangepast. Dit laat zien hoe veelzijdig de slimme technologie is.

Wist je dat slimme audio ook kan helpen om energie te besparen? Loxone heeft dit getest en zag dat je de kosten snel kunt terugverdienen. Slimme luidsprekers gaan bijvoorbeeld alleen aan als er iemand in de kamer is.

Lees hier meer over de energiemeter Tree, hiermee kun je gemakkelijk je energie beheren.

Audio en multimedia in smart homes zijn veel meer dan alleen leuk speelgoed. De technologie blijft zich ontwikkelen, waardoor slimme huizen steeds beter worden. Of je nu wilt genieten van muziek, je huis veiliger wilt maken, of energie wilt besparen, met Loxone heb je dit gemak in huis.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

Loxone

Ontdek hoe slim een woning of gebouw écht kan zijn!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen