pinterest
Quadral In-Ceiling 7 Speaker | Loxone

Quadral In-Ceiling 7 Speaker | Loxone

De quadral In-Ceiling 7 Speaker overtuigt door een buitengewoon gelijkmatig en breed geluidsspectrum, wat voor een uitstekend klankbeeld zorgt. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Loxone Audioserver of de Stereo Extension.

Dit zorgt voor een uitstekend geluidsbeeld en een gelijkmatig geluidsspectrum in een brede hoek bij alle frequenties. Dankzij de volledig met rubber beklede constructie is de luidspreker ook geschikt voor installatie in beschermde buitenruimten.

De wereld van de audio-oplossingen is de afgelopen decennia veranderd. Enerzijds zijn er complexe hifi-oplossingen die al tientallen jaren garant staan voor een fantastisch geluid en duurzaamheid. Aan de andere kant zijn er slimme luidsprekers die zich richten op connectiviteit en eenvoud, terwijl de geluidskwaliteit vaak op de achtergrond blijft. Streamingdiensten maken muziek, audioboeken, podcasts en dergelijke alomtegenwoordig.

Samen met quadral heeft Loxone als doel het beste van twee werelden te combineren: fantastisch geluid met moderne connectiviteit. Hiermee bieden ze jou en jouw klanten eindelijk een eenvoudige oplossing voor hifi-luisterplezier.

Het Quadral luidspreker assortiment is verkrijgbaar bij Loxone.

Download de brochure voor meer informatie.

Loxone

Ontdek hoe slim een woning of gebouw écht kan zijn!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen