pinterest
Smart home technologie voor in de tuin

Smart home technologie voor in de tuin

Ontdek de vele mogelijkheden van de Loxone Miniserver die bruikbaar is in alle tuinen. Met slimme automatisering blijft er meer tijd over om te genieten van het buitenleven. En daar gaat het eigenlijk allemaal om.

Automatische regen

FotoSmart home technologie voor in de tuinDankzij Loxone kan de beregening volledig geautomatiseerd worden op basis van het weer en het tijdstip. Dat is handig voor de tuin, maar ook voor de landbouw, sportvelden en groenvoorzieningen. Met de app heb je alles in beeld en kun je eventueel een extra spreekbeurt in gang zetten.

Ook buiten sfeerverlichting

FotoSmart home technologie voor in de tuinDe slimme buitenverlichting wordt automatisch geactiveerd wanneer het donker wordt, waardoor veiligheid en sfeervolle lichtaccenten worden gecreëerd op gevels, tuinpaden, terrassen en zelfs bij het zwembad. Zoals sfeerverlichting binnen belangrijk is, geldt dat ook voor buiten.

Perfect geluid in de tuin

FotoSmart home technologie voor in de tuinMet de Loxone Audioserver en Satellite Speaker heb je gegarandeerd een geweldig geluid tijdens ontspannende tuinmomenten of feesten. Heel handig, de deurbel kan via de speakers in de tuin worden gehoord. Zo hoef je nooit meer nieuwe gasten bij de voordeur mis te lopen.

Automatisch of handmatig 

FotoSmart home technologie voor in de tuinZonwering is essentieel voor een tuin zonder natuurlijke schaduw. De Loxone Miniserver bestuurt jouw zonnescherm automatisch, afhankelijk van de zonnestand. Maar, je kunt 'm ook handmatig bedienen via de Remote Air of de gratis LoxoneApp.

Ook het zwembad is onder controle

FotoSmart home technologie voor in de tuinMet de AquaStar Air, ontwikkeld in samenwerking met Peraqua, wordt schoonmaken en onderhouden van het zwembad veel gemakkelijker. Deze moderne 6-wegterugspoelklep biedt volledig automatische en intelligente controle over het zwembad, inclusief verlichting, zwembadafdekking en temperatuurregeling. Zo geniet je meer van jouw tuin. Loxone is de slimme automatisering die zorgt voor comfort, gemak en plezier buiten. 

Vraag vandaag nog de brochure aan.

Loxone

Ontdek hoe slim een woning of gebouw écht kan zijn!

Informatie aanvragen bij Loxone

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen