Moswens - Meer van het merk Moswens

Product in beeld 11 Nieuws 2 Dealers 1

Moswens Akoestische moswand

Moswens heeft onder zijn eigen merknaam AkMOStico® twee akoestische mospanelen ontwikkeld die veelzijdig zijn toe te passen in huiskamers, kantoorpanden en geluidstudio’s... meer »

Natuurlijke interieurstijl van Moswens

Kiest u voor een tijdloze en rustige sfeer in uw interieur? Gebruik dan natuurlijke materialen, gecombineer met de mossen van Moswens. Denk aan materialen als: hout, bamboe, rotan,... meer »

Mosmaatwerk van Moswens

Bent u op zoek naar een groene touch in uw interieur? Met de maatwerkproducten van Moswens krijgt u het beste op het gebied van design, originaliteit en kwaliteit. De mossen worde... meer »

Moswens Moslogo

Maak een groen statement en laat uw logo uitvoeren in mos. Moswens kan met meer dan 30 verschillende moskleuren uw volledige huisstijl in mos uit te voeren. Breng met mosletters ee... meer »

Mosschilderij voor het kantoor

Heeft u ooit gedacht aan de groene meesterwerken van Moswens? De mosschilderijen van Moswens geven uw kantoor sfeer. Deze abstracte groene kunstvorm is verkrijgbaar in diverse... meer »

Moswanden in de tuin

Moswanden van Moswens zijn zeer geschikt om de muren aan te kleden van een overdekt terras in de tuin. In deze tuin zijn de twee overdekte zithoeken voorzien van moswanden. Deze m... meer »

Moswand in modern woonhuis

In deze nieuwbouw woning heeft Moswens op verschillende plaatsen de wanden bekleed met moswanden in de kleur Dimidium. Zodra de tuin klaar is zullen de moswanden onder de overkappi... meer »

Moswand of mosschilderij in de keuken

Een moswand, mospaneel of mosschilderij in de keuken is een sfeervolle, groene blikvanger. De onderhoudsvrije moscreaties geven de keuken een natuurlijke en persoonlijke touch. De ... meer »

Mospanelen van Moswens

Creëer een natuurlijke sfeer in je interieur met mospanelen van Moswens. De panelen zijn onder andere uiterst geschikt om zuilen, kolommen en plafonds te bemossen. En zijn een... meer »

Moswanden van Moswens

Met een moswand van Moswens in het interieur heb je een prachtige eyecatcher. Door de groene wand heeft je interieur direct een natuurlijke sfeer. De moswanden passen als natuuracc... meer »

Mosschilderijen van Moswens

Mosschilderijen van Moswens kunnen op maat worden gemaakt in verschillende kleuren en vormen en geven het interieur niet alleen een natuurlijke sfeer, ze zorgen ook voor een zeer g... meer »

Opzoek naar meer inspiratie?

Selecteer onderstaand een merk of onderwerp.

Informatie aanvragen Product in beeld NieuwsoverzichtGratis woonbrochure Henders en Hazel 2016

Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen