pinterest
Groen in huis met een uniek mosschilderij

Groen in huis met een uniek mosschilderij

Een mosschilderij is een eyecatcher in de keuken, boven de bank in de woonkamer in de hal maar ook buiten in de tuin onder de overkapping. De te gekke kunstwerken brengen groen in je interieur en passen helemaal bij de woontrends.

De groene muurdecoratie is verkrijgbaar in verschillende groottes en vormen. Daarnaast kan je kiezen uit allemaal verschillende onderhoudsvrije beplantingen met tropische namen zoals Avina, Fluctus, Flavo of Olletta. Met of zonder stoere, stalen rand. Hieronder vertellen we je meer over de mogelijkheden van een mosschilderij in jouw interieur.

FotoGroen in huis met een uniek mosschilderij

Mooie eigenschappen

Een mosschilderij van moswens.nl zorgt voor groen in huis, zonder dat het veel onderhoud nodig heeft. Het mos is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig omdat het mos niet meer leeft. Het is dus niet nodig om water te geven, te snoeien of te bemesten. En dit mooie groen heeft nog meer voordelen. 

Doordat de schilderijen een diepte hebben van 5-7 cm, nemen ze nauwelijks ruimte in beslag én ze zorgen voor een goede akoestiek in de ruimte. Naast de akoestische demping zijn ze ook brandvertragend (geïmpregneerd), kleur vast, hebben geen daglicht nodig en zijn ze vuil afstotend. En wat ook mooi is: ze kunnen worden uitgevoerd met verlichting.

FotoGroen in huis met een uniek mosschilderij

Moscirkels

Moscirkels met stalen randen zijn nu razend populair, ze passen dan ook helemaal bij de huidige interieurtrends. Je kan ze kopen in veel verschillende maten, tot een doorsnede van maar liefst 180 cm. De mixen van het mos zijn met veel zorg samengesteld, zodat er een juiste balans van de verschillende mos soorten en moskleuren ontstaat die je kan laten passen bij jouw interieur en stijl. Zo bestaat een Fluctus moscirkel uit verschillende zachte groentinten. Het harde contrast tussen de verschillende mossoorten geeft diepte in het mos kunstwerk.

Je kan ook kiezen voor 1 kleur platmos; een hele goede keuze wanneer je een zo plat mogelijke creatie wenst. Zelfs een volledige onderhoudsvrije plantenwand met een mix van o.a. varens, eucalyptus en hedra kan worden gemaakt. De stijl en de randafwerking kan helemaal worden afgestemd op jouw interieur, zoals onderstaande voorbeelden.

  • FotoGroen in huis met een uniek mosschilderij
  • FotoGroen in huis met een uniek mosschilderij
  • FotoGroen in huis met een uniek mosschilderij
  • FotoGroen in huis met een uniek mosschilderij

Mosschilderij samenstellen

Omdat er mixen met verschillende mossen mogelijk zijn, heeft Moswens een grote fotogalerij om jouw favoriete Mosschilderij samen te stellen. Daarnaast mag je foto's sturen van de betreffende wand en de ruimte waarin het mosschilderij komt te hangen, hier kunnen de moskleuren op worden afgestemd. De mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een lange levensduur (10-20 jaar). En ze zijn ook te gek voor buiten onder de overkapping, veranda of in je tuinkamer!

FotoGroen in huis met een uniek mosschilderij

De mosschilderijen kan je eenvoudig bestellen via de webshop mosschilderij.nl

Moswens

Moswens is gespecialiseerd in het maken van moswanden en mosschilderijen

Informatie aanvragen bij Moswens

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen