pinterest
Chique vrijstaande villa met stoer tintje

Chique vrijstaande villa met stoer tintje

De opdrachtgevers van dit project gaven interieurdesigner Lisa van Nes de vrijheid om het totale interieur te ontwerpen. Een duidelijke wens was haar leidraad: deze grote vrijstaande villa moest knus en gezellig worden, met een stoer randje.

Om eenheid te vormen tussen de verschillende ruimtes is er in dit project gekozen voor een basistint op alle muren. Om de lange wand in de woonkamer een speels effect te geven, zijn er vijf sierlijsten op de muur geplaatst, die allemaal voorzien zijn van behang passend bij de gekleurde muur. In de sfeervolle leefruimte zijn twee royale bouclé zitbanken naast elkaar geplaatst, die samen met de fauteuils en het enorme op maat gemaakte karpet een fijne living vormen.

FotoChique vrijstaande villa met stoer tintje

Een grote ruimte op de begaande grond is helemaal donker gemaakt en ontworpen als chill-room met daarin een zwarte bar en een loungeruimte met TV. Het plafond is zwart geschilderd en de wanden zijn bekleed met zwart bamboebehang vanuit Bali. Achter de bar zijn 3D wandpanelen geplaatst om het ontwerp wat speelser te maken, bewust in de basiskleur om de connectie te maken met de rest van de woning.

FotoChique vrijstaande villa met stoer tintje

Een andere wens die uitgevoerd is vinden we terug in de keuken. Uitgevoerd in zwart in combinatie met een lichte visgraat vloer. In deze ruimte is vanuit de basiskleur gebruik gemaakt van een ton-sur-ton look, doorgevoerd in de linnen wave gordijnen en structuurbehang die de lange wand breekt.

“De eetkamer tafel heb ik zelf ontworpen. De kiezelvorm past precies op de juiste manier in de ruimte, waardoor het een eyecatcher is geworden en we geen last hadden van allemaal vierkanten vlakken. Je kunt de tafel gebruiken met zowel 6 als 8 personen. De vier barkrukken aan de keukenbar zijn bekleed in een bouclé stof om ook weer de connectie te maken met de woonkamer,” vertelt Lisa enthousiast.

Wil je de hele reportage van Lisa van Nes en andere interieurarchitecten bekijken? Bestel dan hier de jubileumeditie van UW woonboek!

Lees ook: Binnenkijken bij... de mooiste projecten uit het woonboek

Lisa van Nes - Van Nes wonen met comfort - www.vannes.nl

Fotograaf: Rob Lamping

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen