De juiste verlichting voor de beste sfeer in de slaapkamer

We brengen gemiddeld acht uur per dag door in de slaapkamer. Om een aangename sfeer te creëren, is de juiste verlichting essentieel. Misschien kan jouw slaapkamer na de lenteschoonmaak wel een opfrisbeurt gebruiken. Met een paar kleine veranderingen maak je al een groot verschil. Denk aan nieuw beddengoed, een groene plant of een plaid om je kamer een frisse metamorfose te geven. En met de nieuwe verlichting van verlichtingsspecialist Paulmann verander én verbeter je het licht in een handomdraai.

Hotelluxe


Je transformeert jouw slaapkamer in een luxe hotelsuite door LED-strips achter het bed of op het plafond te plaatsen. Zo creëer je een vijfsterrensuite-look waarbij de lichtpunten niet zichtbaar zijn. De strakke lijnen van de LED-strips (MaxLED Full-Line COB-strips) zorgen voor een moderne en rustige uitstraling. Bovendien kun je de lichtkleur aanpassen, waardoor deze altijd perfect aansluit op elk moment van de dag. En met dit luxe beddengoed maak je het helemaal af.

Dimbare lichtbollen


Voor de perfecte ambiance in de slaapkamer zijn de nieuwe dimbare White Lampion lichtbollen uitermate geschikt. Ze geven een precieze hoeveelheid licht en sfeer die je nodig hebt en zijn te dimmen vlak voor het slapen. Zo krijg je de kans om eerst helemaal tot rust te komen. Als je 's ochtends moeite hebt om uit bed te komen, kun je de lamp meteen op de felste stand zetten. Bovendien heeft de lichtbol een prachtige keramische uitstraling, waardoor de lamp als ie uit is een sfeervolle toevoeging is aan je slaapkamer.

Lees ook: Creëer een oase van rust in je slaapkamer

Ideale leeslamp


Voor de boekliefhebbers onder ons heeft Paulmann de ideale leeslamp bedacht: de Devara en Jarina. Deze lampen zijn een combinatie van een lamp, boekenplankje en telefoonoplader in één. De Devara maakt gebruik van een lichtbol en de Jarina maakt gebruik van LED-verlichting. Beide lampen zorgen voor het juiste lichtniveau om nog even dat spannende boek onder je dekbed te kunnen lezen.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen