pinterest
Dit zijn de trends in raamdecoratie

Dit zijn de trends in raamdecoratie

Ook in raamdecoratie zijn trends te vinden. Benieuwd wat deze zijn? Luxaflex® inspireert met dé trends voor dit jaar. Daarnaast deelt het merk tips hoe je je huis warm, koel en sfeervol kunt maken.

Ook je huis blijft warm met laagjes

FotoDit zijn de trends in raamdecoratieOm het warm te houden, krijgen we ’s winters vaak het advies om laagjes te dragen. Datzelfde geldt voor je huis. Het combineren van verschillende soorten raamdecoratie is sfeervol én scheelt in de stookkosten. Meerdere laagjes voor een raam zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten. 

Goed voor het milieu

FotoDit zijn de trends in raamdecoratie

Zelfs met raamdecoratie kun je een bewustere interieurkeuze maken en iets goeds doen voor het milieu. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een duurzame stof, gemaakt van aangespoeld oceaanplastic. Of voor houten jaloezieën gemaakt van duurzaam bamboe. 

Slimme raamdecoratie

FotoDit zijn de trends in raamdecoratie

Een druk op de knop en je kamer is sfeervol als je thuiskomt. Dat kan met het slimme systeem van PowerView® Automation. Daarmee bedien je op afstand je raamdecoratie. Stel, het is winter en je bent onderweg naar huis. Hoe fijn is het dan als je thuiskomt en de thermostaat staat hoger en je raamdecoratie naar beneden. Andersom geldt het ook voor de zomer als je een koel huis wilt. Dan druk je op de knop en je huis past zich aan, voordat jij thuis bent.

Lees hier ook over slimme zonwering

Natuurlijk of opvallend

FotoDit zijn de trends in raamdecoratie

Wie wil dat de raamdecoratie opvalt, kan kiezen voor allerlei prints en kleuren. Als je dat kleurtje dan terug laat komen ergens in de woonkamer of slaapkamer, dan maak je je interieur helemaal af. 

Mensen kiezen momenteel voor een rustige organische basis in huis. Zand- en beigetinten worden gecombineerd met natuurlijke materialen, zoals hout, linnen in combinatie met planten. Producten die goed aansluiten bij deze sfeer zijn mooie houten jaloezieën of shutters, linnen gordijnen en vouwgordijnen of een mooie groene stof. 

Afbeeldingen: Luxaflex.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen