pinterest
Slimme zonwering

Slimme zonwering

Vroeger stond je buiten met een losse hendel het zonnescherm naar beneden te draaien. Hoe anders is dat tegenwoordig! Met Loxone Smart Home wordt je zonwering volledig automatisch bediend, zodat de warmte buiten wordt gehouden wanneer jij dat wenst en de ramen in de winter zijn geïsoleerd. Of het nu gaat om gordijnen, screens, luifels of zonnezeilen. Elk type zonwering is eenvoudig te integreren. 

Vereenvoudiging van het leven

De intelligente automatische zonwering van Loxone zorgt voor meer dan alleen bescherming tegen de warmte van de zon. Het verhoogt eveneens het comfort van leven, terwijl de bediening echt heel eenvoudig is. Wanneer de zon schijnt, laat je de stralen je huis eerst verwarmen. Vervolgens sluiten alle zonweringselementen in huis.

FotoSlimme zonwering 

De sturing van de zonwering in een Loxone Smart Home is even eenvoudig als veelzijdig. Jouw zonwering gaat zomers oververhitting tegen en isoleert in de winter. Bij zonsondergang sluiten de zonweringselementen volledig automatisch en zorgen voor privacy bij schemering. Als het stormt, zoals laatst, bewegen de zonweringselementen zich volautomatisch in de veiligheidspositie. Daar hoef je niet voor aanwezig te zijn. Download de Loxone Smart Home brochure en ontdek de mogelijkheden!

Lees hier meer over intelligente zonwering

Lees ook: Ontspannen in de vakantiemodus met een smart home

Loxone

Ontdek hoe slim een woning of gebouw écht kan zijn!

Informatie aanvragen bij Loxone

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen