pinterest
Ontspannen in de vakantiemodus met een Smart Home

Ontspannen in de vakantiemodus met een Smart Home

Ga je op reis? Een zorgeloze vakantie begint met een veilige woning. Is het raam wel dicht? Staat de verwarming uit? Is de stekker van de televisie uit het stopcontact? Met een Loxone Smart Home hoef je je hier geen zorgen meer over te maken en kan je heerlijk genieten van een welverdiende vakantie.

Woning veilig afgesloten

Vanaf het moment dat je de deur dicht trekt en je de woning in “vakantiemodus” zet, zorgt jouw Loxone installatie volledig voor zichzelf. Ben je ergens een raam vergeten dicht te doen? Al bij het verlaten van je woning krijg je een melding dat er nog een raam openstaat. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Wanneer je de vakantiemodus activeert, worden een aantal zaken automatisch in werking gezet. De lichten en muziek gaan uit, stroomverbruikers worden van het net gehaald, zonwering wordt in de automatische modus gezet, het alarm wordt ingeschakeld en een aanwezigheidssimulatie houdt ongewenst bezoek weg.

Wateroverlast

En is er in jouw woonplaats storm of wateroverlast door zware regenbuien? Met een Smart Home hoef je niet langer te wachten tot iemand thuis jouw woning kan gaan controleren. Watersensoren houden je direct op de hoogte wanneer er iets mis is. Ook wanneer één van de rookmelders af gaat, ben je onmiddellijk op de hoogte en kan je ingrijpen voor het te laat is.

Inbraakpreventie

Staat het alarm wel aan? In een Loxone Smart Home houdt een aanwezigheidssimulatie in eerste instantie ongewenst bezoek al weg. Maar wanneer er toch een poging tot inbraak is, worden indringers onmiddellijk verjaagd door een stil, optisch en akoestisch alarm. Via de Loxone app kan je trouwens altijd zien wat er aan de hand is in je woning en de controle zelf even overnemen.

Thuiskomst

En wanneer je weer thuis komt van je vakantie, word je met open armen door je huis ontvangen. Het Smart Home systeem zorgt voor een aangename temperatuur in elke ruimte, de persoonlijke verlichting gaat automatisch aan en alle apparaten worden terug in stand-by modus gezet. Zo kan je nog ontspannen nagenieten van je reis.

Meer weten? Boek dan nu één van de gratis infosessies in de enige echte Smart Home demowoning in de Benelux of vraag vrijblijvend informatie aan.

Loxone

Ontdek hoe slim een woning of gebouw écht kan zijn!

Informatie aanvragen bij Loxone

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen