pinterest
Groen aan de muur

Groen aan de muur

Wanneer je een woning hebt die bestaat uit verschillende niveau's, ontstaan er hoge ruimtes. Juist in hoge ruimtes is plaats voor groot en groen mosschilderij! In deze audentieke dijkwoning heeft Moswens in de tuinkamer een mosschilderij met een witte lijst geplaatst. Deze afmeting is gekozen om de akoestiek optimaal te verbeteren, en uiteraard .... het mosschilderij in de kleur Dimidium past ook helemaal in deze woning!

Schilderij van mos

FotoGroen aan de muur

Mosschilderijen kunnen op maat worden gemaakt in verschillende kleuren en vormen en geven het interieur niet alleen een natuurlijke sfeer, ze zorgen ook voor een zeer goede akoestiek. Het korstmos wat wordt gebruikt, wordt op een volledig milieuvriendelijke manier onder staatstoezicht geoogst. In het hele proces van oogsten tot verwerken worden geen schadelijke, toxische middelen gebruikt.
De mossen zijn met plantaardige middelen gekleurd en bewerkt, waardoor het zacht en elastisch aanvoelt en vuilafstotend is. Door deze bewerking worden insecten geweerd en nestelen ze zich niet in de moscreaties.

FotoGroen aan de muur

De moscreaties hebben een levensduur van meer dan 8 jaar, afhankelijk van hoe vaak het mos wordt geknuffeld. De aaibaarheidsfactor op de producten is hoog, waardoor de kans op beschadigingen en los zittend mos aanwezig is. Dat is geen enkel probleem, beschadigingen kunnen worden hersteld. Hiervoor kunt u gebruik maken van de onderhoudsservice.

Meer weten? Bekijk hier meer voorbeelden en vraag vrijblijvend informatie aan.

Moswens

Moswens is gespecialiseerd in het maken van moswanden en mosschilderijen

Informatie aanvragen bij Moswens

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen