Groene wereldkaart op de muur!

Groene wereldkaart op de muur!

Ben je op zoek naar een originele wereldkaart voor aan de muur? Dan hebben wij een super gaaf product gespot: een te gekke wereldkaart van... mos! Zo doe jij helemaal mee aan de botanische trend in het interieur.

Wereldkaart van Moswens

Groen in het interieur is hot en dat maakt deze unieke, groene wereldkaart een echte eyecatcher. De kaart is op maat gemaakt door Moswens met mossen die met plantaardige middelen gekleurd en bewerkt zijn. Hierdoor voelt de moscreatie zacht en elastisch aan en worden insecten afgestoten. Door de groene wandbekleding krijgt de kamer een geweldige natuurlijke sfeer. Vlaggetjes prikken in je wereldkaart wordt nu pas echt leuk!

Wereldkaart van mos op de muur! #moswens #wereldkaart #woonideeen

Creatieve moscreaties op maat

Moswens maakt super creatieve mosschilderijen. Heb je een uniek idee? Klop eens bij de makers van de wandbekleding aan. Ook voor je bedrijf hebben ze te gekke creaties.

De moscreaties hebben een levensduur van meer dan 10 jaar, afhankelijk van hoe vaak het mos wordt geknuffeld. De aaibaarheidsfactor op de producten is hoog, waardoor de kans op beschadigingen en los zittend mos aanwezig is. Dat is geen enkel probleem, beschadigingen kunnen worden hersteld. Hiervoor maak je gebruik van de onderhoudsservice van Moswens.

Groene wereldkaart aan de muur van Moswens #interieur #woonideeen #groen

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan!

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP


Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen