pinterest
Een metamorfose van de badkamer

Een metamorfose van de badkamer

Na 25 jaar was het tijd voor een grondige make-over van deze badkamer in Lemelerveld. Studio Loyd heeft een prachtig en functioneel ontwerp gemaakt, met een volledige nieuwe indeling. Dit inspirerende project laat zien hoe een goed doordacht ontwerp kan leiden tot een functionele en luxueuze badkamer waar je elke dag naar uitkijkt.

Een fris begin

De indeling van de nieuwe badkamer is volledig vernieuwd, met als opvallendste verandering een nieuwe muur midden in de ruimte. Deze wand is een mooie verdeler van de ruimte: aan de ene kant bevindt zich de wasbak, terwijl de andere kant privacy biedt voor een heerlijke douche. Deze praktische indeling laat de ruimte groter lijken. 

FotoEen metamorfose van de badkamer

De badmeubels zijn in een mooie licht houten kleur en geven daarmee extra warmte en sfeer aan de ruimte. Voor de kasten en de wastafel is hetzelfde materiaal gebruikt om een mooi geheel te creëren. De grote kasten bieden genoeg opbergruimte zodat de badkamer altijd georganiseerd en opgeruimd is. 

Je eigen wellness

De vernieuwde badkamer is uitgerust met verschillende wellness elementen die elke dag een luxe ervaring maken. Denk aan een ruim vrijstaand ligbad, een Sunshower en een douchewc. Deze toevoegingen maken van de badkamer een perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Wie wil er nu niet thuiskomen en genieten van een spa-ervaring in de eigen badkamer?

De opstaande waskommen en minimalistische mengkranen die aan de wand gemonteerd zijn, geven eveneens een luxueus, spa-achtig gevoel. De accessoires van verschillende materialen in de ruimte geven een mooie finishing touch. 

Van moodboard tot 3D-ontwerp

Voordat de renovatie van start ging, werd er eerst een moodboard, een uitgebreide 3D-tekening en een verlichtingsplan voor de opgesteld. Dit gaf een helder beeld van de mogelijkheden en de uiteindelijke uitstraling van de badkamer. Doordat je al uitgebreid over je wensen nadenkt voordat de renovatie start, kun je weloverwogen beslissingen maken. Wel zo fijn als je een flinke investering doet zoals deze!

FotoEen metamorfose van de badkamer

Tegels als sfeermaker

Tegels zijn een ideale keuze voor in de badkamer omdat deze goed tegen vocht kunnen en makkelijk schoon te houden zijn. Er is gekozen voor een bijzondere basis tegel met een roeststructuur, die de badkamer een warme en chique uitstraling geeft. De grote tegels op de wand en vloer zorgen voor een ruimtelijk en rustig geheel. De donkere visgraat tegel op de wand bij de wasbakken biedt een spannend contrast en voorkomt dat de ruimte saai wordt. 

     Lees ook: Trending in de badkamer

Verlichting voor elk moment

De verlichting is een fijne toevoeging in dit project. Elke hoek van de badkamer wordt verlicht door de led strip op het plafond en de kleurtemperatuur van het licht kan aangepast worden. Wil je ontspannen in bad? Dim dan de verlichting voor een relaxte sfeer. Heb je extra licht nodig bij de spiegel? Maak het licht feller. Zo creëer je altijd de juiste ambiance.

FotoEen metamorfose van de badkamer

Van ontwerp tot realisatie

De renovatie van deze badkamer is een perfect voorbeeld van hoe een goed doordacht ontwerp kan leiden tot een ruimte die zowel functioneel als luxueus is. Door verrassende keuzes in materialen en producten is het een badkamer geworden waar je echt naar uitkijkt om naartoe te gaan.

Wil je ook uitkijken naar het moment dat je de badkamer weer binnenstapt? Neem dan contact op met Studio Loyd. Samen wordt er gewerkt aan een prachtig 3D-ontwerp en de uitwerking hiervan voor je nieuwe badkamer. Studio Loyd ontzorgt je volledig tijdens het hele traject, van ontwerp tot realisatie.

Naast badkameradvies kan Studio Loyd helpen bij het gehele interieur, van woonkamer en keuken tot slaapkamer en badkamer. Maak van jouw huis een droomhuis met het deskundige advies en de creatieve ontwerpen van Studio Loyd!

Vind nog meer inspiratie en informatie voor jouw droombadkamer 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen