pinterest
Frisse kleur op de voordeur

Frisse kleur op de voordeur

Je voordeur nieuw leven inblazen is een van de eenvoudigste manieren om je huis een mooie update te geven. De multi-surface verven van Paint & Paper Library’s kunnen perfect buiten worden gebruikt, zonder dat er een aparte primer nodig is. De afwerkingen drogen binnen een paar uur (geen dagen), zodat de metamorfose van je voordeur snel en efficiënt kan worden gerealiseerd. Zo geef je in no-time je verouderde exterieur een mooie opfrisser!

Aan de slag

FotoFrisse kleur op de voordeur

VOORDEUR: PLIMSOLL 655 – ARCHITECTS’ EGGSHELL  | BUITENKANT VAN HET PORTAAL: SQUID INK 698 – ARCHITECTS’ MATT 

Aan de slag met je voordeur? Houd bij het kiezen van een kleur rekening met de bouwstijl, het bouwjaar en de ligging van je huis. Kies voor een tint die past bij het omringende metselwerk of pleisterwerk en vergeet ook het beslag niet. We geven je een paar frisse voorbeelden.

FotoFrisse kleur op de voordeur

VOORDEUR: CHINESE EMPEROR 478 – ARCHITECTS’ SATINWOOD | BUITENGEVEL: CLEAN WHITE 101 – ARCHITECTS’ | MATT HEKWERK: NEW BLACK 126 – ARCHITECTS’ GLOSS | TERRACOTTA POT: SLATE III – ARCHITECTS’ MATT 

Een helder en geel, zoals 'Chinese Emperor' ziet er speels en vrolijk uit bij een witgepleisterde woning

FotoFrisse kleur op de voordeur

VOORDEUR: SOUMAK 339 ARCHITECTS’ GLOSS | DEURKOZIJN: SALT II 332 – ARCHITECTS’ GLOSS.

Een klassieke entree zoals deze met natuursteen, krijgt in combinatie met het diepe exotische rood 'Soumak' een geraffineerde uitstraling. 

FotoFrisse kleur op de voordeur

VOORDEUR: KIGALI 678 – ARCHITECTS’ SATINWOOD | BUITENKANT VAN HET PORTAAL: CAPUCHIN 289 – ARCHITECTS’ SATINWOOD | SIERPLEISTER: CAPUCHIN 289 ARCHITECTS’ MATT 

Een blauwe deur straalt rust en elegantie uit. Hoe donkerder het blauw (hier Kigali), de eleganter de uitstraling. 

FotoFrisse kleur op de voordeur

VOORDEUR & RAAM: SPRIG IV 704 – ARCHITECTS’ SATINWOOD 

En last but not least: een update van de tuindeur geeft je tuin en terras meteen een hele andere sfeer. Zachtgroen 'Sprig' van Paint & Paper library matcht bijvoorbeeld prachtig met onbewerkt metselwerk.

          Lees ook: Sfeer in de tuin met buitenverf in de mooiste kleuren

Buitenverf 

Paint & Paper Library finishes hebben een multi-surface hechtingsformule en hechten op vrijwel elke ondergrond, inclusief hout, metaal, tegels en zelfs HPL-materiaal en kunststoffen, en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dit betekent dat je jouw verfijnde kleurenpalet van binnen kunt uitbreiden naar de voordeur, leefruimtes in de tuin, bijgebouwen of tuinschutting zonder het kleurenschema te herzien of zelfs maar een ander verfblik te kopen.

Gebruik Architects' Matt voor een elegante matte afwerking, Architects' Eggshell voor een verfijnde lage glans, Architects' Satinwood voor een stijlvolle middenglans of Architects' Gloss voor een gedistingeerde, hoogglanzende voordeur. Elke Paint & Paper Library-kleur is beschikbaar in elk van deze vier opties.

          Lees ook: Kleur in de keuken met Paint & Paper Library

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen