pinterest
Trends om je interieur mee op te frissen

Trends om je interieur mee op te frissen

In het voorjaar heeft iedereen weer zin om het interieur een opfrisbeurt te geven. Vaak kun je met een paar eenvoudige aanpassingen je interieur weer laten shinen. De CBW-erkende woonwinkels presenteren twee voorjaarstrends waar we ons voordeel mee kunnen doen: Sustainable Hedonism en Layered Spaces. Benieuwd naar deze trends? Bekijk ze in dit artikel en laat je inspireren!

Layered Spaces

FotoTrends om je interieur mee op te frissenOmdat de ruimtes in huis multifunctioneel zijn geworden, werken we steeds meer met laagjes. De zogenoemde woontrend Layered Spaces versterkt dit gevoel van gelaagdheid en dat komt tot uiting op muren en bij wand- en vloerdecoraties. Het ontstaan van vlakken geeft een bijzondere uitstraling die wordt versterkt door verschillend kleurgebruik. Denk hierbij ook eens aan contrasten. 

Sustainable Hedonism

Het uitgangspunt van de woontrend Sustainable Hedonism is: verantwoord genieten. Het interieur bevat een mix van luxe, rust en natuurlijke materialen. In deze trend zie je zowel organische als strakke vormen. Meubels en accessoires zijn elegant, hebben een goede kwaliteit en overwegend afgeronde vormen. Bruintinten hebben de overhand en versterken het natuurlijk materiaalgebruik.

FotoTrends om je interieur mee op te frissen

De toevoeging van accenten in vergrijsde pasteltinten en rustige dessins geven het interieur een zachte en vriendelijke uitstraling. Helemaal passend bij deze trend zijn natuurlijke, duurzame en milieuvriendelijke materialen zoals hout, linnen, kurk, keramiek, suède en fluweel. Liefhebbers van de trend Sustainable Hedonism hechten waarde aan het luxegevoel en dat vind je in meubilair, materialen en kleurkeuze van accessoires.

Jouw make-overFotoTrends om je interieur mee op te frissen

Met eenvoudige en kleine ingrepen kun jij je keuken, woon- en slaapkamer een frisse make-over geven. Begin bijvoorbeeld met het verzetten van je meubilair. Een nieuwe opstelling geeft ruimte in je hoofd, waardoor de creativiteit wordt aangeboord. Deze nieuwe basis kan het begin zijn van veel meer. Op www.woontrendtest.nl ontdek je in 10 stappen welke trend bij jou past.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen