pinterest
Trendy dekbedovertrekken: de laatste modetrends in de slaapkamer

Trendy dekbedovertrekken: de laatste modetrends in de slaapkamer

Betaald partnerschap met HEMA

Ben je sterk aan het overwegen om een of meerdere nieuwe dekbedovertrekken in huis te halen? Bijvoorbeeld omdat je onlangs een nieuw bed hebt gekocht? Of omdat je de slaapkamer simpelweg een leuke metamorfose wilt geven? Je komt er in dit soort gevallen maar al te graag achter wat de leukste trends van dit moment zijn. Wat voor trends eigenlijk niet mogen ontbreken bij jou in de slaapkamer, lees je in dit blog. Laat het upgraden van je eigen slaapkamer dus maar snel een keer beginnen.

Kies voor dekbedovertrekken in neutrale en rustige kleuren

Een van de leukste trends op het gebied van dekbedovertrekken, die je bij jou in de slaapkamer terug kunt laten komen? Dat is bijvoorbeeld het kopen van een dekbedovertrek 140x200 in neutrale en rustige kleuren. Sets in het gebroken wit, beige en grijs doen het bijvoorbeeld altijd erg goed. Je zorgt hierdoor meteen voor erg veel rust en een sereen totaalplaatje in de slaapkamer. En dat komt het slaapcomfort natuurlijk alleen maar ten goede.

Een hotel-chique gevoel met dekbedovertrekken van linnen

De slaapkamer is natuurlijk de perfecte plek in huis waar je helemaal tot rust kunt komen, bijvoorbeeld na een lange werkdag of na een avond sporten. Gelukkig kunnen de dekbedovertrekken daar ook voor een deel aan bijdragen. Je gaat voor het ultieme hotel-chique gevoel door te kiezen voor een set van linnen. Het materiaal oogt enorm stijlvol en het voelt ook nog eens erg prettig aan. Het beste van alles? Het materiaal is voor vrijwel ieder dekbedovertrek te verkrijgen, zoals een dekbedovertrek 200x200. Naar wat voor soort formaat ben je op zoek voor je eigen slaapkamer in huis?

Wat voor soort dekbedovertrekken koop je het liefste voor je eigen slaapkamer?

Je hebt nu al een erg goed beeld gekregen van de grootste trends van dit moment op het gebied van dekbedovertrekken. De volgende stap? Dat is natuurlijk het kopen van de perfecte set voor je eigen slaapkamer. Gelukkig is er online meer dan genoeg om uit te kiezen. Hierdoor haal je de sets in huis wanneer dat voor jou het beste uitkomt en je kunt de dekbedovertrekken eenvoudig en snel filteren op afmeting en materiaal. En dat maakt het shoppen natuurlijk meteen weer veel eenvoudiger om te doen. Wie weet verrijk je op korte termijn al een keer je eigen slaapkamer met een prachtige set van het mooiste materiaal. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen