pinterest
Moodboard: Een kleur-rijk verhaal

Moodboard: Een kleur-rijk verhaal

"Jouw unieke verhaal vormt de kern van je interieur" is een leidend principe in het ontwerpproces bij Interieurstudio Daphne. Bij een samenwerking wordt dan ook uitgebreid de tijd genomen om jouw behoeften, ideeën en levensstijl te leren kennen. Dit verhaal inspireert bij het maken van het moodboard dat jouw persoonlijke sfeer tot leven brengt.

Een voorbeeld hiervan is het moodboard 'Kleur-rijk', dat werd gecreëerd voor een stel dat een nieuwe levensfase ingaat: een nieuw huis voor hen samen en een nieuw begin als pensionado's, dicht bij hun geliefde duinen en strand, hun favoriete plek. De betoverende zonsopgang en zonsondergang vormden de inspiratie voor het kleurenpalet en de wandbekleding, wat resulteerde in een kleurrijk en organisch beeld dat zich uitstrekt over een indrukwekkende 8 meter hoge wand die alle verdiepingen met elkaar verbindt. Zo ontstond een levendig palet geïnspireerd door de natuur.

FotoMoodboard: Een kleur-rijk verhaal

Word je ook blij van een ‘Kleur-rijk’ interieur? Vergeet dan vooral niet het plafond mee te nemen in het kleurpalet! Zelfs bij ingetogen natureltinten creëert een plafond in dezelfde kleur direct harmonie. Dit zorgt voor een gevoel van comfort en vermijdt de abrupte overgang aan de bovenkant van de wand.

Kleuren testen

Bij het kiezen van kleuren wordt verder gegaan dan een simpele waaier. De kleuren worden getest op groot formaat (stevig) papier en op verschillende plekken in de ruimte gehangen, zowel op een lichte plek als in de donkere hoeken van het huis. Zo worden verrassingen voorkomen en is precies te zien hoe de kleuren reageren op elk moment van de dag. Als de kleur bij elk licht mooi blijft, kan de schilder direct aan de slag.

Met deze aanpak wordt jouw droominterieur werkelijkheid, waar kleuren op subtiele wijze samenkomen en een verhaal vertellen. Een levendig, harmonieus thuis vol persoonlijkheid en warmte. Kleurrijk wonen is een kunst!

FotoMoodboard: Een kleur-rijk verhaal

Jouw interieur, jouw verhaal

Samen wordt een interieur gecreëerd dat jouw verhaal vertelt en waarin jij je helemaal thuis voelt. Want jij weet precies wat je mooi vindt. De uitdaging ligt vooral in het vertalen van al die ideeën en wensen naar een heerlijk thuis waarin alles klopt. En dat hoef je niet alleen te doen.

Samen worden jouw wensen vertaald naar een helder en concreet interieur- en lichtplan dat naadloos aansluit op jouw persoonlijke levensstijl. Bij Interieurstudio Daphne wordt de meest passende indeling voor jouw ruimte vormgegeven, of het nu gaat om kleinschalige opdrachten of volledige interieurprojecten die jouw unieke levensstijl omarmen. Jouw persoonlijke items vinden een waardevolle plek in het interieurontwerp, want jij bent uniek en dat moet terug te zien zijn in je interieur.

FotoMoodboard: Een kleur-rijk verhaal

Dit is een klein onderdeel van het ontwerpproces om tot een uniek en heerlijk interieur te komen. Benieuwd hoe dit onderdeel deel kan uitmaken van de rest van je plan? Op zoek naar meer inspiratie? Bezoek de website of laat je inspireren op Instagram.

Interieurstudio Daphne creëert inspirerende en functionele interieurs, gericht op de unieke wensen en levensstijl van haar klanten. De focus ligt op ondernemende mensen die een persoonlijk en doordacht interieurontwerp zoeken. Het mooiste resultaat wordt behaald door jouw wensen te combineren met de expertise van Interieurstudio Daphne. Zo ontstaat een gezellig thuis dat perfect bij jou past.

Interieurfoto’s: Fotografiemens

Dit blog is geschreven door een bij BNS Crisp aangesloten interieurontwerper of -stylist. BNS Crisp is hét netwerk voor de interieurprofessional. Ons doel is om de aangesloten professionals - en daarmee het vakgebied - blijvend te ontwikkelen. Voor jou als consument is BNS Crisp een kwaliteitslabel: een bij BNS Crisp aangesloten interieurontwerp of -stylist is een betrouwbare professional die voldoet aan onze kwaliteitsstandaarden - bnscrisp.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen