pinterest
Moodboard interieur: Nostalgia Serenity

Moodboard interieur: Nostalgia Serenity

Yvonne van der Schot, het creatieve brein achter Vonne’s homestyling, neemt je met dit moodboard mee op reis in de wereld van Nostalgia Serenity. Een interieurstijl geïnspireerd door de natuur, waarin je tot rust komt en geniet van de nostalgie die deze stijl met zich meebrengt.

Kleuren voor een rustige sfeer in je interieur 

De natuur is altijd een bron van inspiratie voor de projecten van Yvonne. De rustgevende kleuren, organische vormen en de harmonie die de natuur uitstraalt, hebben een kalmerend effect op je welzijn en creëren een rustige sfeer in je interieur. Nostalgia Serenity draait om zachte, gedempte tinten. denk hierbij aan warme aardetinten zoals beige, zand en terracotta in combinatie met zeegroen. 

FotoMoodboard interieur: Nostalgia Serenity

Zo versterk je het gevoel van nostalgie

Om de nostalgie in je interieur te versterken, kun je kiezen voor meubels en accessoires met een vintage uitstraling. Denk aan een antieke stoel, een retro lamp en vintage kastje. Deze items voegen karakter en persoonlijkheid toe aan je ruimte en brengen je terug naar vervlogen tijden.

Vergroot de sereniteit door natuurlijke materialen te gebruiken. Hout, wollen- en linnenstoffen en aardewerk zijn perfecte keuzes. Deze materialen voegen textuur en warmte toe aan je interieur en creëren een gevoel van verbondenheid met de natuur.

Yvonne's tips voor sfeer in huis met design en vintage meubelen

  1. Als je je interieur wilt veranderen, kijk dan welke meubelen je graag wilt behouden en vraag advies of het de moeite waard is om ze te hergebruiken, door ze bijvoorbeeld te schilderen of te laten stofferen. 
  2. Houd je van designmeubelen, kies dan niet voor witte muren. Met kleur breng je veel meer sfeer in huis. Wees dus ook niet bang om kleur te gebruiken.
  3. Om je interieur nog meer eigen te maken, pas dessins toe in het behang of in de woonaccessoires. Ben je bang dat dit te druk wordt kies dan voor textielbehang. Dit is niet alleen perfect voor de akoestiek in huis maar zorgt er ook voor dat het warm en sfeervol wordt. 

Over interieurontwerper Yvonne

Design en vintage meubelen kunnen meestal hergebruikt worden in een nieuw interieurplan, dit vind je ook terug in de interieurontwerpen van Yvonne. Als opdrachtgevers vertellen dat ze mooie design en/of vintage meubelen willen behouden, wordt zij hier altijd vrolijk van. Yvonne zorgt ervoor dat deze meubelen in het ontwerp passen en geeft graag advies over stoffering en hergebruik van de meubelen. Yvonne werkt met verschillende merken, maar haar persoonlijke voorkeur voor meubelen en stoffen ligt bij Nederlands- en Scandinavisch design.

Als Interieurdesigner vertaalt Yvonne al je woonwensen in een verrassend en inspirerend interieurplan, waar je direct mee aan de slag kan. Haar stijl is te herkennen aan, verrassend kleurgebruik en ze weet oude en nieuwe elementen met elkaar te verbinden, waardoor een warm en mooi interieur ontstaat.

Laat je verrassen met nieuwe ideeën, tips & inspiratie. Spreekt haar verhaal je aan? Maak dan vandaag nog een afspraak om nader kennis te maken.

Vergeet niet om Vonne’s homestyling te volgen op social media voor meer interieurinspiratie en tips.

Facebook | Instagram | LinkedIn | Pinterest

Website: Vonne’s homestyling

Profiel BNS Crisp: Vonne’s homestyling

FotoMoodboard interieur: Nostalgia Serenity

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen