pinterest
Eliot deurklink kamerslot - mat zwart | Deurklink24

Eliot deurklink kamerslot - mat zwart | Deurklink24

TOP KWALITEIT EN DUURZAME MATERIALEN - De zwarte deurklink uit de Eliot® serie op schild met baardsleutelgat. Deze deurklinkset bestaat uit een duurzame legering van meerdere metalen waaronder aluminium en is afgewerkt met een mat zwarte poedercoating. Dit model deurklink heeft een retro design en voegt een beetje vintage toe aan je interieur zonder de aandacht op te eisen. De deurklink heeft naast een ontwerp uit duurzame materialen ook een ingebouwde slagveer. Dit zorgt ervoor dat zelfs na jaren gebruik de deurklink niet gaat hangen en dus mooi op zijn plaats blijft.

EENVOUDIG INSTALLEREN - De Eliot® deurklink wordt bevestigd met 2 patentbouten die door de deur heen gaan. De meegeleverde handleiding legt duidelijk stap voor stap uit hoe je moet boren. Zelfs iemand die nog nooit heeft geboord zal zonder enige problemen de handleiding kunnen volgen. Zitten er al boorgaten in de deur die niet op de juiste plaats zitten? Dat is geen probleem! Volg simpelweg de handleiding om 2 nieuwe gaten te boren. Het lange schild valt vrijwel altijd over de oude gaten heen. Om het bevestigen nog eenvoudiger te maken leveren de benodigde mee inbussleutel bij elke bestelling. Hierdoor heb je enkel nog een platte schroevendraaier en boormachine nodig om de deurklink zelf in enkele minuten te installeren..

BEPAAL EERST DE SLOTAFSTAND - Meet de slotafstand van je slot eerst goed op voordat je een bestelling plaatst. Klaviersloten in Nederland hebben een slotafstand van 56mm of 72mm. Daarom is het cruciaal de slotafstand te meten vooraleer je gaat bestellen. Zo kan je vanaf dat je pakket hebt ontvangen de deurklink direct installeren. De slotafstand is de afstand van het hart van het krukgat tot hart van het slot. Bekijk de afbeelding boven deze beschrijving voor meer informatie over het juist opmeten..

SPECIFIEKE EIGENSCHAPPEN

-Kleur: Mat zwart

-Voorzien van uitsparing voor kamer-, klavier-, of baardsleutelslot

-Slotafstand, hartafstand, keuze uit 56mm en 72mm

-Interieurstijl: Retro & Vintage.

-Levering: Per paar

-Geschikt voor een deurdikte van 38 - 42 mm (standaard)

-Deurklink is voorzien van terugslagveer, dit voorkomt "hangen" op lange termijn

INHOUD VAN DE VERPAKKING

-Deurklink links, deurklink rechts

-Bevestigingsmateriaal voor montage

-Montage handleiding

-Totaal gewicht: 635 gr.

-Afmeting verpakking: 28,5 x 14,7 x 6,8cm

OPTIONEEL - Insteekslot 56mm met zwarte voorplaat, tegen meerprijs

BENODIGD GEREEDSCHAP - Inbussleutel (wordt meegeleverd), platte schroevendraaier, schroef / boormachine en meetgereedschap.

HANDLEIDING - Een handleiding waarin de installatie met duidelijke foto's wordt uitgelegd wordt meegestuurd. Je kan de handleiding hier ook downloaden in .pdf.

Wil je meer informatie? Bezoek de webshop van Deurklink24.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen