Altijd ontspannen wakker worden

Altijd ontspannen wakker worden

Tijdens de donkere dagen van December is het voor de meeste mensen moeilijk om wakker te worden en je bed uit te komen. Om toch ontspannen wakker te worden en de dag goed te beginnen, is er de Touch Nightlight van Loxone, een nachtlampje, lichtwekker en alarm in één. 

Rustig wakker worden

Loxone Touch Nightlight 

De één wordt alleen wakker wanneer tien wekkers schreeuwen om aandacht. De ander, de meeste mensen eigenlijk, hebben behoefte aan ontspannen en in alle rust wakker te worden. Met toenemend licht bijvoorbeeld. Daar zorgt de Touch Nightlight voor. Word je liever gewekt door muziek in plaats van zachte tonen, ook dat kan. De Touch Nightlight heeft vijf geïntegreerde wektonen en en kan gecombineerd worden met de Loxone Music Server.

Nachtlampje

Loxone touch nightlight

De Touch Nightlight van Loxone heeft ook een oriënteringslichtje, zodat je 's nachts niet op de tast naar de kinderkamer hoeft te lopen of naar het toilet. Dit lampje geeft net voldoende licht om niet wakker te worden van fel licht. Dankzij de geïntegreerde Touch Pure bedien je met enkele eenvoudige klikken ook de verlichting, de muziek én de zonwering.

Alarm

Loxone touch nightlight

De Touch Nightlight van Loxone kun je koppelen aan je alarmsysteem. Wanneer het alarm in werking treedt, komt de Touch Nightlight ook in actie. Dat gaat als volgt, je hoort eerst een klikgeluidje, daarna volgt een alarm en tenslotte word je ook nog optisch gealarmeerd.

Wil je meer weten over de Touch Nightlight van Loxone? Vraag hier dan vrijbijvend informatie aan. Lees hier meer over de handige Smart Home producten van Loxone.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP


Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen