Verlichting aan een rail

Verlichting aan een rail

Over verlichting 2.0 gesproken, dat is dit railsysteem van Loxone en Molte Luce. De specialist in smart homes en de verlichtingsspecialist zijn een samenwerking aangegaan dat heeft geresulteerd in een nieuwe productserie, het Volare Air railsysteem. Deze verlichting is volledig geautomatiseerd met de Air technologie van Loxone, waardoor de lampen zonder probleem geïntegreerd kunnen worden. Ook geschikt voor Smart Homes.

Less is more

Loxone verlichting

De Oostenrijkse verlichtingspecialist Molte Luce creëert lichtoplossingen voor mensen die belang hechten aan een prachtig lichtontwerp met functionele individualiteit. De nieuwe productlijn Volare Air die is ontwikkeld met Loxone staat voor elegantie en een gereduceerde vorm en kan dankzij de Loxone Air technologie volledig worden geïntegreerd in jouw  Smart Home, commerciële project of andere toepassing. Met trots draagt deze samenwerking het Loxone Ready Label.

Loxone touch nightlight

Meer weten? Download hier de informatiebrochure of bezoek de website van Loxone. Meer producten voor Smart Homes van Loxone, vind je hier.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP


Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen