pinterest
Zo houd je je huis veilig tijdens de vakantie

Zo houd je je huis veilig tijdens de vakantie

Het is zomer en dat betekent ook dat de koffers weer mogen worden gepakt om te vertrekken naar een fijne vakantiebestemming om lekker te ontspannen. Tenminste, het zou een stressloze periode moeten zijn, maar je bent pas echt relaxed als je weet dat je je woning veilig achterlaat. Loxone heeft hier de oplossing voor!

Loxone Smart Home

Sommige huiseigenaren laten een paar lampen aan bij vertrek of vragen aan buren om de rolluiken af en toe eens naar boven te doen. Maar wat gebeurt er bij een waterlek of wanneer iemand probeert in te breken? Je Loxone Smart Home zorgt helemaal automatisch voor zichzelf.

FotoZo houd je je huis veilig tijdens de vakantie

De meeste woningen vragen een constante aandacht van hun bewoners om alles werkende te houden. Een Loxone Smart Home neemt jaarlijks meer dan 50.000 handelingen over van haar bewoners en geeft hen meer tijd vrij voor de belangrijke dingen in het leven. Wanneer je dus geniet van een cocktail aan het zwembad, zorgt je woning volledig voor zichzelf, net zoals jij op dat moment zou doen.

Vakantiemodus

Tijdens de vakantie zet je je huis heel gemakkelijk in ‘vakantiemodus’. Het alarm wordt geactiveerd, de zonwering beweegt uit zichzelf en op willekeurige tijdstippen gaat de verlichting aan, net alsof je gewoon thuis bent. Bovendien wordt de temperatuur in iedere ruimte op de meest energie-efficiënte manier geregeld. Via de Loxone app kan je trouwens altijd zien wat er aan de hand is in je woning en de controle zelf even overnemen.

Helaas komt aan alle mooie liedjes een einde en duurt jouw vakantie niet eeuwig. Ook wanneer je terug thuiskomt, verwelkomt je huis je met open armen. De verlichting gaat automatisch aan en elke ruimte heeft bij thuiskomst een comfortabele temperatuur.

Een zorgeloze vakantie begint dus met een veilige woning. Op die manier kan je volkomen genieten van je welverdiende rust. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

Loxone

Ontdek hoe slim een woning of gebouw écht kan zijn!

Informatie aanvragen bij Loxone

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen