pinterest
Thuis werken met muziek

Thuis werken met muziek

Het positieve aan thuiswerken is dat je je eigen muziek kunt luisteren. En dat je het volume op AAN kunt zetten. De Best of Backstreet Boys afspeellijst kan eindelijk worden beluisterd via de luidsprekers in plaats van via de koptelefoon. Voor degenen die niet stil kunnen blijven staan tijdens dergelijke hits, raden wij een afspeellijst uit het concentratiegenre op Spotify aan. In slechts enkele stappen kan Spotify worden geïntegreerd in de Music Server.

Perfect geluid uit de wand of kast

FotoThuis werken met muziek

De nieuwe wandluidspreker van Loxone valt op door haar solide behuizing, stijlvolle design en uitstekende geluid. Aan de muur of op de kast - de Wall Speaker klinkt overal perfect. Perfect geluid (2 Woofers, 1 Tweeter), sterke behuizing, strak design, eenvoudige montage, verwijderbare cover, perfect stereogeluid met 2 Wall Speakers en overal plaatsbaar, dus ook in de kast.

Muziek server

FotoThuis werken met muziek

De Loxone Music Server is het eerste multiroom audiosysteem dat 100% gericht is op Smart Homes. Met: je lievelingsmuziek in elke ruimte, vanuit verschillende bronnen, volledig in jouw Smart Home geïntegreerd, als wekker, alarm en deurbel inzetbaar, integratie van Spotify, text-to-speech functie, zoneuitbreiding via netwerkstreaming, draadloos streamen via AirPlay en plaats voor meer dan 250.000 nummers!

Loxone

Ontdek hoe slim een woning of gebouw écht kan zijn!

Informatie aanvragen bij Loxone

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen