pinterest
Altijd ontspannen wakker worden

Altijd ontspannen wakker worden

Tijdens de donkere dagen van December is het voor de meeste mensen moeilijk om wakker te worden en je bed uit te komen. Om toch ontspannen wakker te worden en de dag goed te beginnen, is er de Touch Nightlight van Loxone, een nachtlampje, lichtwekker en alarm in één. 

Rustig wakker worden

FotoAltijd ontspannen wakker worden 

De één wordt alleen wakker wanneer tien wekkers schreeuwen om aandacht. De ander, de meeste mensen eigenlijk, hebben behoefte aan ontspannen en in alle rust wakker te worden. Met toenemend licht bijvoorbeeld. Daar zorgt de Touch Nightlight voor. Word je liever gewekt door muziek in plaats van zachte tonen, ook dat kan. De Touch Nightlight heeft vijf geïntegreerde wektonen en en kan gecombineerd worden met de Loxone Music Server.

Nachtlampje

FotoAltijd ontspannen wakker worden

De Touch Nightlight van Loxone heeft ook een oriënteringslichtje, zodat je 's nachts niet op de tast naar de kinderkamer hoeft te lopen of naar het toilet. Dit lampje geeft net voldoende licht om niet wakker te worden van fel licht. Dankzij de geïntegreerde Touch Pure bedien je met enkele eenvoudige klikken ook de verlichting, de muziek én de zonwering.

Alarm

FotoAltijd ontspannen wakker worden

De Touch Nightlight van Loxone kun je koppelen aan je alarmsysteem. Wanneer het alarm in werking treedt, komt de Touch Nightlight ook in actie. Dat gaat als volgt, je hoort eerst een klikgeluidje, daarna volgt een alarm en tenslotte word je ook nog optisch gealarmeerd.

Wil je meer weten over de Touch Nightlight van Loxone? Vraag hier dan vrijbijvend informatie aan. Lees hier meer over de handige Smart Home producten van Loxone.

Loxone

Ontdek hoe slim een woning of gebouw écht kan zijn!

Informatie aanvragen bij Loxone

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen