pinterest
Moodboard interieur: Blauw en hout voor rust en warmte

Moodboard interieur: Blauw en hout voor rust en warmte

Interieurontwerper Chris Meertens kreeg de opdracht om een interieur te ontwerpen dat ruimte biedt aan een groot gezin, rust uitstraalt en tegelijkertijd functioneel is. Opbergruimte, grote zithoek en de mogelijkheid tot scheiden van verschillende ruimtes was een vereiste.

Chris: “Ik houd van het vertellen van een verhaal in de taal van design. Inspiratie doe ik daarvoor onder andere op uit mijn reizen, mijn bezoek aan beurzen en musea. Zelf heb ik lange tijd in het buitenland gewoond en weet als geen ander dat wensen en culturen verschillen en dat we dat graag laten zien, dus ook in het interieur.”

FotoMoodboard interieur: Blauw en hout voor rust en warmte

Kleurthema

  • Blauw is een uitstekende keuze, omdat het een kalmerend effect heeft en een gevoel van rust en kalmte bevordert. Combineer verschillende tinten blauw met de kleur hout en roestkleur voor meer diepte, warmte en spanning in de ruimte.

Indeling:

  • De grote zithoek is het middelpunt van de ruimte. Een grote comfortabele bank in U-vorm biedt plaats voor iedereen, gezin met gasten rondom de TV en openhaard.
  • Een televisie en openhaard is verwerkt in een lange kastenwand voor de nodige opbergruimte en eenheid.
  • Een afscheidingsmogelijkheid tussen de keuken en de woonkamer, in de vorm van stalen deuren zorgt voor de nodige privacy en rust daar waar nodig.

Opbergruimte:

  • Door het gebruik van maatwerk kasten wordt de lange wand optimaal benut. Niet alleen geeft het de mogelijkheid veel spullen achter deurtjes te verbergen, ook de TV en openhaard kunnen mooi worden geïntegreerd opbergruimte, om de ruimte optimaal te benutten.
  • De combinatie van het hout met de frisse witte kleur zorgt voor warmte en rust

Akoestiek:

  • Om de akoestiek in het nieuwbouwhuis mooi en rustig te laten zijn is gekozen voor plaatmateriaal dat het geluid dempt. Geen overdreven luxe met 4 kinderen die graag vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis nemen.

Met dit ontwerp heeft Chris een gezellige en functionele leefruimte gecreëerd waar het hele gezin van kan genieten, terwijl je toch de gewenste rust en afzondering kunt vinden wanneer dat nodig is!

Ben je ook nieuwsgierig naar de extra waarde van een interieurontwerper, neem dan contact op met Chris Meertens Interieurontwerp. Chris: 'Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Mijn waardevolste beloning zijn de volgende woorden: wat een goed idee, daar had ik nog nooit aan gedacht!"

Instagram | Facebook | Pinterest

Website: chrismeertens.nl

Profiel BNS Crisp: chrismeertens interieurontwerp                

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen