Loxone

Ontdek hoe slim een woning of gebouw écht kan zijn!

Nooit meer thuis wachten op je pakketje met de Pakketsafe brievenbus

Zit jij ook vaak thuis te wachten totdat je online bestelde pakketje wordt bezorgd? Met de slimme brievenbus van Loxone is dat niet meer nodig! De Pakketsafe Air pakket- en brievenbus is dé ideale oplossing voor jou en de pakketbezorger.

Brievenbus pakketsafe Air pakket van Loxone #loxone #pakketsafe #brievenbus

Pakketsafe Air pakket- en brievenbus

Deze nieuwe brievenbus is een intelligente oplossing om pakketten, de krant of andere post veilig te kunnen ontvangen zonder dat je zelf thuis hoeft te zijn. De slimme pakjes- en brievenbus is uitgerust met de Loxone Air technologie en kan gebruikt worden bij vrijstaande woningen, commerciële projecten of wooncomplexen.

Wanneer de bezorger het deksel opent van de pakketbus, komt een flexibele nylontas uit de bus rollen. Deze veilige zak heeft ruimte voor pakketten tot 140L. Bij levering of wanneer de tas wordt geleegd, ontvangt de eigenaar onmiddellijk een pushmelding via de Loxone App. Je wordt dus steeds op de hoogte gebracht van de plek van je pakket. Bovendien bespaar je veel tijd, je hoeft namelijk nooit meer naar het postkantoor om jouw gemiste levering op te halen.

De Pakketsafe Air pakket- en brievenbus is gemaakt van duurzaam materiaal, is waterdicht en zeer veilig dankzij een edelstaalnet. Een zelfsluitend slot zorgt ervoor dat alle pakketten worden beschermd tegen eventuele gelegenheidsdieven. Verkrijgbaar in zwart en wit.

Bekijk hier meer slimme oplossingen voor een smart home van Loxone en download de digitale brochure. 

BROCHURE AANVRAGEN

Loxone -
Loxone

Informatie aanvragen bij Loxone

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen