pinterest
De mooiste video intercom: omdat de eerste indruk het belangrijkst is

De mooiste video intercom: omdat de eerste indruk het belangrijkst is

De nieuwe video intercom van Loxone heeft heldere en elegante looks en een tijdloos design. Dat maakt deze strakke intercom waarschijnlijk de mooiste van dit moment. En dat is een grote pre, want de eerste indruk is altijd de belangrijkste!

FotoDe mooiste video intercom: omdat de eerste indruk het belangrijkst is

Dankzij toegang op afstand bent je er zeker van dat je nooit meer een bezoek mist. Maakt niet uit of het gaat om vrienden of een leverancier. Of het nu thuis, op kantoor of op het strand is! En als je geen gedag wilt zeggen, weet je toch precies wie er aan uw deur is geweest dankzij de bezoekershistorie. Trouwens, toegang op afstand en de bezoekers historie bieden extra inbraakbeveiliging. In dit artikel vertellen we je wat deze video intercom zo uniek maakt.

"Wij zijn al in de tuin - de barbecue staat aan"

De intercom biedt de mogelijkheid om drie antwoordberichten op te slaan en deze via tekst-to-speech uit te laten voeren met slechts één tik in de app. Bijvoorbeeld: “Ik kan nu niet praten, zet het pakje in de garage” of “We zijn al in de tuin – de barbecue staat aan”. Welk bericht voor jou maar het beste uitkomt.

Integratie in je smart home

De naadloze integratie in het Loxone universum maakt de intercom waarschijnlijk ook de meest intelligente video intercom ter wereld. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van de intelligente lichtbel. Als de kinderen al in bed liggen, blijft de deurbel gewoon stil. In plaats daarvan wordt het bezoek aangekondigd door een knipperend licht. En veel meer! Laat je fantasie in je smart home de vrije loop, want zijn er (bijna) geen grenzen aan de mogelijkheden.

Gegevens blijven bij jou

De communicatie tussen de intercom en de app maakt gebruik van echte end-to-end encryptie en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Privacy is bij Loxone altijd al meer geweest dan een lege belofte, dus ook bij de intercom blijven alle gegevens precies waar ze horen: bij jou! Er is geen cloud. Indien nodig worden de gegevens, zoals de bezoekershistorie, gewoon op het interne geheugen opgeslagen.

Horen & zien

De moderne HD-camera biedt een heldere kijk op de dingen met zijn 120° groothoeklens. De microfoon zorgt voor de beste stemkwaliteit gedurende vele jaren. De nieuwste luidsprekertechnologie zorgt voor onzichtbare luidsprekers en een kristalhelder geluid. Gehard echt glas en de keramische afwerking zorgen voor de stijlvolle looks. 

FotoDe mooiste video intercom: omdat de eerste indruk het belangrijkst is

De intercom wordt in Duitsland geproduceerd op één van de modernste productielijnen van Europa en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Absoluut nauwkeurig in elkaar gezet dankzij precieze robotica. Ontwikkeld om een leven lang plezier te geven.

Meer weten over de Loxone video intercom? Vraag hier dan informatie aan of download het Loxone magazine hier

Loxone

Ontdek hoe slim een woning of gebouw écht kan zijn!

Informatie aanvragen bij Loxone

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen