pinterest
Moodboard interieur: Een rijk palet van natuurtinten

Moodboard interieur: Een rijk palet van natuurtinten

De natuur, met haar eindeloze variatie aan kleuren en texturen, is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Dit moodboard, dat voor een interieur project werd samengesteld door Selma van StylingCentraal, toont een overvloed aan natuurlijke materialen en vormt de leidraad voor het kleuradvies van de woonvilla. De warme natuurtinten op het moodboard zijn zorgvuldig overgebracht naar het interieur, passend bij de gekozen travertin vloer en houten keuken.

Diverse materialen

Van groen en beige tot bruin, grijs, geel en taupe, dit palet biedt een scala aan kleurmogelijkheden. De aardse tinten vinden ook hun weerspiegeling in materialen zoals steen en schapenvacht, terwijl het levendige mosgroen en het zachte geel van vlasplanten, waar linnen van wordt gemaakt, de finishing touch geven aan dit moodboard.

Krijtverf

De bewoners hadden een duidelijke wens: een warme, natuurlijke uitstraling in hun nieuwe huis. In overleg met Selma is een bewuste keuze gemaakt voor Classico krijtverf op natuurlijke basis. Deze verf, op waterbasis en gekleurd met 100% natuurlijke en organische pigmenten, is niet alleen vegan en dierproefvrij, maar een echte duurzame keuze die niet alleen het interieur, maar ook de natuur respecteert.

FotoMoodboard interieur: Een rijk palet van natuurtinten

Natuurkleuren

Door goed te kijken naar het moodboard en de omgeving van het huis, is er gekozen voor prachtige kleuren als mosgroen, taupe en zandsteen grijs voor de muren. Deze kleuren, samen met de travertin vloer, vormen de basis voor de verdere inrichting van het huis.

Verschillende texturen uit het moodboard zijn subtiel verwerkt in de styling van de woning, waaronder linnen vouwgordijnen, plaids, diverse sierkussens, schapenvachten en steenkleurige schemerlampen. Door het moodboard te gebruiken voor het kleuradvies, ontstaat een samenhangend geheel dat de basis vormt voor een huis vol warmte en stijl.

 Tips

  • Benut niet alleen de kleuren maar ook de verschillende texturen die de natuur te bieden heeft als inspiratiebron.
  • Er zijn diverse duurzame en natuurvriendelijke verfmerken op de markt. Overweeg deze bij het schilderen van je huis voor een nog mooier en milieubewuster resultaat.

          Lees ook: Moodboard interieur: Scandinavië meets Nederland 

Over StylingCentraal

Als allround stylist, designer en ontwerper, wonend in het prachtige West-Friesland, is Selma van StylingCentraal werkzaam in verschillende vakgebieden, waaronder interieur, event, foto en foodstyling. Haar enthousiasme ligt in het vertalen van trends, vragen van klanten en concepten naar de ideale visuele beleving.

Met haar kennis en expertise maakt zij het gemakkelijker voor jou om keuzes te maken, zodat jouw huis echt als thuis voelt, elk feest een prachtige gebeurtenis is, elke foto het perfecte plaatje wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van StylingCentraal? Neem dan contact op met Selma of volg haar borden op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn

Website: stylingcentraal.nl

BNS profile: https://bnscrisp.nl/blog/portfolio/stylingcentraal/

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen