pinterest
Moodboard Monday: FALLING INTO FALL

Moodboard Monday: FALLING INTO FALL

Ieder interieurontwerp van Mariëlle van Studio Plek is uniek en authentiek, passend bij de wensen en behoeften van haar klant. Het gebruik van dezelfde kleuren & materiaal combinaties in een ontwerp gebeurt haar nooit. Daarom is ook ieder moodboard weer geheel anders en uniek. Zowel kleuren, materialen & het ‘gevoel’ van een ruimte moeten in haar moodboard naar voren komen.

Moodboard Falling into Fall

Dit inspirerende moodboard geeft een gevoel weer van Oktober, warme truien & kleurrijke boswandelingen. Niets is fijner dan een wandeling maken op een frisse herfstdag. Een gevoel van een koel ochtendbriesje en het geluid van bladeren, die bij elke stap kraken. Na de wandeling heerlijk op de bank met een warme kop thee of chocolademelk met slagroom en een plaid om je heen. In de avond de kaarsen in huis aan en het liefste nog een knisperend haardvuur om een fijn boek bij te lezen.

De hoofdkleuren in dit moodboard zijn diep groen, warm grijs, beige en fris wit. Het hout en gebruik van textiel geven structuur, warmte en sfeer. Een warm geel als accent- kleur geeft een mooi contrast in combinatie met het diepe groen. Een accentkleur wordt gebruikt in de accessoires, zoals verlichting, kussens en decoratie. In de natuur zie je veel prachtige kleuren combinaties en daarom is de natuur een hele fijne inspiratiebron.

Als je de kleuren in de juiste verhouding toepast krijg je een interieur wat rust en sereniteit uitstraalt en welke verbonden is met de natuur.

FotoMoodboard Monday: FALLING INTO FALL

Een vintage meubelstuk geeft vaak direct sfeer en warmte, zoals de ‘Biedermeier’ kast in de warme houtkleur. Als ontwerper vind ik het altijd een uitdaging en het geeft mij plezier, als er vintage meubelstukken geïntegreerd mogen worden in het ontwerp. Soms heeft een stuk een likje verf nodig of een nieuwe stof om het in het ontwerp te laten passen, zodat er een geheel blijft bestaan en er balans is in de ruimte.

Vind je het spannend om een hele muur in donkergroen te verven dan is een lambrisering in verf een leuke oplossing met een speels effect. Lambrisering is een sfeervolle manier om de muur te breken en een extra dimensie aan een ruimte te geven. Het geeft direct gezelligheid, warmte en authenticiteit mee.

          Lees ook: Inspiratie van Studio Plek

Studio Plek

Wil je een andere indeling? Nieuwe kleuren? De finishing Touch of een frisse blik die meekijkt? Neem dan contact op met Studio Plek in Heiloo, het creatieve hart van Mariëlle Verbeek. Laat haar jouw PLEK maken!

Voor meer inspiratie, informatie en beelden van voorgaande projecten kijk eens op onderstaande links:

BNS crisp 

Studioplek.nl

Instagram: @studioplek

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen