RestyleXL - Meer van het merk RestyleXL

Product in beeld 11 Nieuws 2 Dealers 0

Restylexl houten deur

RestyleXL maakt deuren van sloophout op maat en met passie voor duurzame houtsoorten. Door oude, doorleefde houtdelen te gebruiken in de ontwerpen is niets standaard. Juist dat maa... meer »

RestyleXL Interieur op maat

Uit de passie van RestyleXL, voor duurzame houtsoorten ontstaat een op maat gemaakt interieur, waarin al uw woonwensen samenkomen. Hout met een rijke ... meer »

RestyleXL Salontafels van oud eiken

Bij RestyleXL is het aanbod oud eiken salontafels breed en divers. Een salontafel op wieltjes, een eikenhouten salontafel of een salontafel op schragen, RestyleXL heeft het. Alle s... meer »

RestyleXL Tafelbladen

De tafelbladen in het assortiment van RestyleXL zijn gemaakt van oud hout en massief rustiek hout. Wat is er nu mooier dan een eettafel, bureau, leestafel of vergadertafel die... meer »

RestyleXL Kloostertafels

De RestyleXL kloostertafel is een tafel die gezien mag worden: een meubel waar je niet omheen kunt. Robuust en sfeervol tegelijk. Een stevige, authentieke tafel om urenlang aan te ... meer »

RestyleXL Boomstamtafel

Met een boomstamtafel van RestyleXL haal je de natuur in huis. Als u op zoek bent naar een robuuste tafel die echt sfeer geeft in uw interieur, kies dan voor een unieke boomstamtaf... meer »

RestyleXL Industriële tafels

RestyleXL heeft prachtige industriële eettafels in de webshop staan. Tafels van verschillende houtsoorten en met verschillende poten. Deze tafels brengen de juiste sfeer in uw... meer »

RestyleXL Oud eiken eettafels

Restyle XL heeft een geweldig assortiment oud eiken tafels. Voor ieder interieur en iedere woonstijl is er een groot aanbod eettafels. Er is vast wel een tafel naar uw wensen ... meer »

RestyleXL Tafels van stijgerhout

De steigerhouten tafels van RestyleXL zijn op maat gemaakt. Iedere tafel heeft zijn eigen uitstraling. Grof of glad geschuurd, licht of donker. Alles is mogelijk bij RestyleXL. Ben... meer »

RestyleXL Tafels van sloophout

RestyleXL maakt tafels op maat. Sloophout is één van de houtsoorten die een tafel karakter geven. En dat is precies wat RestyleXL wil bereiken met de tafels. Geen nor... meer »

RestyleXL oud houten tafels

Restyle XL maakt oud houten tafels op maat. Geen normale tafels maar tafels gemaakt van uitzonderlijk hout. De natuurlijke en historische elementen maken de tafels tot dé bl... meer »

Opzoek naar meer inspiratie?

Selecteer onderstaand een merk of onderwerp.

Informatie aanvragen Product in beeld NieuwsoverzichtGratis woonbrochure Henders en Hazel 2016

Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen