Magazines bestellen

De glossy woonmagazines - elk zo'n honderd pagina's dik - zijn een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die wil verbouwen of verhuizen. De inspirerende magazines zijn gevuld met mooie reportages, foto's, interviews en rubrieken op het gebied van keukens, badkamers, vloeren en haarden.

De woonmagazines bieden overzichtelijke keuzemogelijkheden, productinformatie en praktische tips bij een verbouwing van elke ruimte in een woning. Een onmisbare bron om uzelf uitgebreid te oriënteren, voordat u de gang naar de winkel maakt.


Bestel alle vier de magazines voor slechts € 19,95 (in plaats van € 25,40)
In verband met de verzendkosten, verzenden wij buiten Nederland alleen bestellingen in een pakket van 4 magazines per aanvraag.

Het haarden magazine van Nederland met alles over haarden en kachel, informatie en sfeervolle reportages. UW Haard magazine  #haard #uwhaard #magazine #interieur Bestel UW Vloer magazine voor informatie, tips en trends op het gebied van vloeren Keukeninspiratie woonmagazine UW Keuken #keukentrends #keuken #keukenmagazine #keukeninspiratie #keukeninformatie UW Badkamer magazine #badkamer #badkamertrends #badkamernieuws #badkamerideeen #magazine #woonmagazine

 

€ 7,50 voor 1 editie | € 12,75 voor 2 edities | € 17,50 voor 3 edities | € 19,95 voor 4 edities
Prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Aanhef * Dhr
Mevr

Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Geboortedatum *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer

Magazines *


Betaalmethode *


Het totaalbedrag inclusief verzendkosten van uw bestelling is € 0,00Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje Vakantiemoment Vakantie naar Frankrijk Vakantiehuizen aan de Costa del Sol