Magazines bestellen

De glossy woonmagazines - elk zo'n honderd pagina's dik - zijn een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die wil verbouwen of verhuizen. De inspirerende magazines zijn gevuld met mooie reportages, foto's, interviews en rubrieken op het gebied van keukens, badkamers, vloeren en haarden.

De woonmagazines bieden overzichtelijke keuzemogelijkheden, productinformatie en praktische tips bij een verbouwing van elke ruimte in een woning. Een onmisbare bron om uzelf uitgebreid te oriënteren, voordat u de gang naar de winkel maakt.


Bestel alle vier de magazines voor slechts € 19,95 (in plaats van € 25,40)
In verband met de verzendkosten, verzenden wij buiten Nederland alleen bestellingen in een pakket van 4 magazines per aanvraag.

Het haarden magazine van Nederland met alles over haarden en kachel, informatie en sfeervolle reportages. UW Haard magazine  #haard #uwhaard #magazine #interieur Bestel UW Vloer magazine voor informatie, tips en trends op het gebied van vloeren Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, inbouwapparatuur of wil je de keuken verbouwen? Bestel dan het nieuwe keukenmagazine, boordevol praktische informatie, trends en tips over alle relevante keukenonderwerpen. UW Badkamer magazine. Ben je van plan de badkamer te verbouwen, wil je het bad vervangen door een inloopdouche of zoek je een nieuw badkamermeubel met spiegelkast? Het nieuwste badkamermagazine UW Badkamer staat boordevol badkamerinspiratie, voorbeelden, tips & het laatste badkamernieuws en is nu ook online te bestellen

 

€ 7,50 voor 1 editie | € 12,75 voor 2 edities | € 17,50 voor 3 edities | € 19,95 voor 4 edities
Prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Aanhef * Dhr
Mevr

Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Geboortedatum *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer

Magazines *


Betaalmethode *


Het totaalbedrag inclusief verzendkosten van uw bestelling is € 0,00Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen
Reisblog.nl Zuid Spanje