De grenzeloze fantasiewereld van kinderen

De grenzeloze fantasiewereld van kinderen

De fantasie van kinderen kent geen grenzen. IKEA stimuleert hun verbeelding met nieuwe producten voor eindeloos veel speelplezier. Van een eigen droomhuis tot speelse opbergers die niet alleen ruimte maken om te spelen, maar ook graag een gezellig potje meespelen. De nieuwe producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar.

Fantasiewereld

 Ikea vloerkleden

Met de nieuwe HEMMAHOS collectie creëren kinderen hun eigen fantasiewereld. Alledaagse gebruiksvoorwerpen zijn omgetoverd tot gigantische knuffels. Van een oversized tandenborstel tot een (niet prikkelige) cactus. En met een beetje verbeelding veranderen de kleurrijke HEMMAHOS vloerkleden in een huis of winkeltje.

Foodies in de dop

 Ikea kinderschort

Meestal leren we kinderen koken als ze wat ouder zijn. Maar als je al veel eerder samen de keuken in gaat, weet je niet wat je meemaakt. Ze lusten bijvoorbeeld veel meer verschillende dingen, leren sneller wat gezond eten is en leren er ook nog van samenwerken. Stimuleer foodies in de dop met het TOPPKLOCKA kinderschort en koksmuts. Want koken en bakken wordt nog leuker als je het in stijl mag doen.

Van goed naar geweldig

 Ikea opbergers

Goede opbergers maken ruimte om te spelen, maar geweldige opbergers spelen gewoon mee. De nieuwe FLYTTBAR opbergers lijken net op echte koffers. Het idee voor de serie komt uit het Play Report van IKEA, waaruit blijkt dat mensen meer willen spelen. Inpakken, uitpakken, stapelen, openen en dichtdoen. Spelen maar!

Droomhuis

 Ikea speeltent

Alles is leuker in je eigen tent. Met de KURA speeltent creëren kinderen hun eigen droomhuis. Of er nu vrienden over de vloer komen of ouders op de koffie, de KURA tent staat garant voor eindeloos veel speelplezier. De speeltent is ontworpen voor het KURA bed.

Beestachtig

 Ikea knuffels

De nieuwe ÖNSKAD knuffels zijn beestachtig zacht en knuffelbaar. Kinderen kunnen hun eigen dierentuin beginnen met een papegaai, schildpad, tijger, pinguïn of zelfs een fluffy roze flamingo.

Wegdromen

 Ikea wandlamp

Kinderen dromen heerlijk weg bij de DROMSYN wandlamp. Dankzij het schattige wolkje voelen kleintjes zich niet alleen beschermd, ze zijn ook écht veiliger. Alle kinderverlichting van IKEA worden rigoureus getest en zijn extra beveiligd tegen kleine nieuwsgierige vingertjes.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen