Sta-op stoel A-101 | Prominent

Ben je niet meer zo goed ter been, word opstaan uit een bank of fauteuil steeds lastiger, dan zijn de sta-op stoelen van Prominent echt een aanrader. Niet alleen ervaar je het zitcomfort van deze fauteuils, de stoelen helpen je gemakkelijk bij het opstaan. Je hebt keuze uit diverse modellen, met een moderne uitstraling.

De Prominent Sta-op fauteuil is niet zomaar een stoel. Het is een technisch hoogstandje. Deze fauteuils van Prominent staan bekend om hun veelvoud aan innovaties. Prominent vindt het niet alleen belangrijk dat een stoel op het lijf is geschreven. Je krijgt ook een sta-op stoel die past bij je smaak en interieur, geleverd uit hun unieke assortiment seniorenstoelen. 

Deze nieuwe sta-op stoel A-101 is dé stijlvolle sta-op fauteuil uit de nieuwe Prominent-collectie. De sta-op stoel A-101 is two-tone bekleed en past in een moderne wooninrichting. Kenmerkend is speelse rugleuning met oren. De fauteuil is gestoffeerd met prachtig leer en biedt tal van gemaksopties als de elektrische sta-op functie en de verstelbare rugleuning.

Enthousiast geworden? Dan wil je de sta-op stoel vast snel uitproberen. Dat kan een uitdaging zijn wanneer je minder goed ter been bent. In dat geval kun je kiezen voor thuisadvies. Bij thuisadvies kies jij maximaal vijf stoelen uit die Prominent vervolgens bij jou thuisbezorgt.

Wil je meer informatie? Vraag de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen